Hurricane Electric brengt Centraal-Europa mondiale IP-transit met eerste PoP in Slowakije

Nieuwe uitbreiding van ’s werelds grootste IPv6 Internet-backbone zorgt voor meer keuze in connectiviteit binnen groeiende innovatie-economie

BRATISLAVA, Slowakije--()--Hurricane Electric, ’s werelds grootste IPv6-native backbone, heeft een nieuw ‘Point of Presence’ (PoP) geopend in het datacenter van Sitel in Bratislava. Dit is het eerste PoP van Hurricane Electric in Slowakije, gelegen aan de Kopcianska 20/c in Bratislava 851 01.

Aangezien Hurricane Electric blijft voldoen aan de vraag naar IP-transit bij duizenden ondernemingen in de Europese Unie, komt de recente uitbreiding naar Centraal-Europa op een belangrijk moment. De doorlopende groei van IoT-technologie resulteert naar verwachting in 20 miljard apparaten met internetverbindingen in 2018, waardoor de vraag naar snel breedbandinternet zowel in Europa als daarbuiten verder groeit. De techsector van Bratislava is aanzienlijk gegroeid en staat op de derde plaats in de ranglijst van Europese plaatsen met het hoogste aantal snel groeiende start-ups.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Milldam Public Relations for Hurricane Electric
Adam Waitkunas, 978-828-8304 (mobile)
adam.waitkunas@milldampr.com

Contacts

Milldam Public Relations for Hurricane Electric
Adam Waitkunas, 978-828-8304 (mobile)
adam.waitkunas@milldampr.com