Omada in Magic Quadrant van Gartner met groot vermogen tot uitvoeren

KOPENHAGEN, Denemarken--()--Omada, een toonaangevende provider van programma’s voor gebruikers- en toegangsbeheer met vestigingen in Europa en Noord-Amerika, is door Gartner Inc. – een wereldwijde toonzetter in IT-onderzoek en -advies – opgenomen in het kwadrant voor Challengers van het Magic Quadrant for Identity Governance and Administration 2018.

“We zien dit als bevestiging van ons vermogen sterke, onconventionele functies en processen, solide rapportagecapaciteiten, gemak bij gebruik en onderhoud en een sterk kader voor ‘best practices’ te leveren. Daarmee komen we tegemoet aan de behoeften van klanten, zoals de vraag naar een module voor gebruikers- en toegangsbeheer“, zegt Morten Boel Sigurdsson, CEO van Omada. “Het eindgebruik is breeduit ingevoerd en geniet veel waardering binnen organisaties, waarvan zowel onze klanten als partners profiteren. Dankzij geautomatiseerde bestuursprocessen stelt het systeem bedrijven in staat middelen en activa te delen met werknemers en zakelijke partners, zoals providers en klanten, zonder dat de veiligheid en wettelijke nakoming in het geding zijn. Daarmee is dit een toekomstbestendige oplossing die goed past onze missie meer uit gebruikersbeheer te halen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Omada
Anne-Louise Dam-Rasmussen
adr@omada.dk

Contacts

Omada
Anne-Louise Dam-Rasmussen
adr@omada.dk