Humanitaire leiders bijeen in Saudi-Arabië om te spreken over innovatie en hervorming van humanitaire hulp

Koning Salman bin Abdulaziz Al Saud opent eerste Riyadh International Humanitarian Forum en lanseert Saudisch platform voor hulp

King Salman bin Abdulaziz Al Saud officially opens the 1st Riyadh International Humanitarian Forum 26th February 2018 (Photo: AETOSWire)

RIYAD, Saudi-Arabië--()--Wereldleiders en vertegenwoordigers van grote internationale humanitaire organisaties zijn bijeengekomen voor het eerste Riyadh International Humanitarian Forum in Saudi-Arabië. Het evenement vindt nu plaats (26 en 27 januari 2018) in het InterContinental Hotel van Riyad. De vier hoofdthema’s van het forum zijn: Humanitaire hulp, Humanitaire financiering en capaciteiten, Innovatie en hervormingen in de humanitaire sector en het Lokaliseren van hulp. Het forum behandelt de uitdagingen waar de internationale hulporganisaties en reddingswerkers voor staan als ze de groeiende vraag om humanitaire hulp het hoofd willen bieden.

De Hoeder van de twee Heilige Moskeeën, koning Salman bin Abdulaziz Al Saud en patroon van het King Salman Humanitarian Relief Centre (KSrelief), opende het eerste International Humanitarian Forum dat in Saudi-Arabië plaatsheeft en lanceerde het eerste Saudische hulpprogramma in de regio.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

for KSrelief
Victoria Johnson, +971569327530
v.johnson@onecmg.com

Contacts

for KSrelief
Victoria Johnson, +971569327530
v.johnson@onecmg.com