Toonaangevend Indiaas centrum voor nefrologie voert technologie van Masimo in voor verschillende soorten zorg

BANGALORE, India--()--Masimo (NASDAQ: MASI) heeft vandaag bekendgemaakt dat NU Hospitals, een toonaangevend centrum voor nefrologische zorg in India, technologie van Masimo als standaard voor verschillende soorten zorg heeft ingevoerd. NU Hospitals is een strategische samenwerking aangegaan met Masimo. De technologie draait in operatiezalen, IC-afdelingen, dialysebedden en algemene ziekenzalen van beide ziekenhuizen in Bangalore.

“We hebben gekeken naar verschillende technologieën die onze artsen helpen bij het verhogen van de patiëntveiligheid, maar tegelijkertijd de kosten verlagen. Masimo helpt met zijn innovatieve aanbod ons deze twee doelstellingen te behalen, zoals met monitoringsystemen op afstand, controle van de mate van sedatie en non-invasieve monitoring van het hemoglobine- en vochtbalans”, zei dr. Prasanna Venkatesh, pediatrisch uroloog en algemeen directeur van NU Hospitals.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com