Bill Clinton spreekt leiders uit gezondheidszorg toe op World Patient Safety, Science & Technology Summit

Humanitaire onderscheidingen voor de Britse minister voor Volksgezondheid en vicepresident van het Parrish Medical Center wegens inzet voor verhoogde veiligheid van patiënten

President Bill Clinton sat down for a question and answer session with Joe Kiani on Day Two of the 6th Annual World Patient Safety, Science & Technology Summit, Co-Convened by European Society of Anaesthesiology. (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Wat zou Bill Clinton aan de zorg veranderen als hij nu president van de Verenigde Staten zou zijn? Dat was een van de vele vragen waarop de 42e president van de Verenigde Staten antwoord gaf, toen hij samen met leiders uit de gezondheidszorg deelnam aan de zesde World Patient Safety, Science & Technology Summit, mede georganiseerd door de European Society of Anaesthesiology. De hoogtepunten van dag twee van de World Patient Safety, Science & Technology Summit waren de pakkende keynote van Clinton en de overhandiging van een speciale humanitaire onderscheiding aan Jeremy Hunt, Britse minister voor Volksgezondheid, en Edwin Lofting, vicepresident van de kraamafdeling van Parrish Medical.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, (949) 351-2858
tanya.lyon@patientsafetymovement.org

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, (949) 351-2858
tanya.lyon@patientsafetymovement.org