Zesde World Patient Safety, Science & Technology Summit start met belangrijke mededeling over voortgang van strijd voor mensenlevens in ziekenhuizen

Minister voor Zorg Jeremy Hunt lanceert baanbrekende nieuwe maatregelen om patiëntveiligheid bij National Health Service te verhogen

England’s Health and Social Care Secretary, Rt. Hon. Jeremy Hunt, launches groundbreaking new measures on Day One of the 6th Annual World Patient Safety, Science & Technology held in London (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--De zesde jaarlijkse World Patient Safety, Science & Technology Summit is begonnen met een belangrijke mededeling over de voortgang in het redden van levens in ziekenhuizen. Bijna 4600 ziekenhuizen in 44 landen hebben beloofd beproefde protocollen te hanteren die een einde maken aan vermijdbare overlijdensgevallen in ziekenhuizen.

De Patient Safety Movement Foundation heeft de inspirerende en ambitieuze doelstelling vermijdbare overlijdensgevallen in ziekenhuizen terug te brengen tot NUL in 2020. De jaarlijkse top in Londen speelt een belangrijke rol in die uitdaging, waar 300 internationale leidinggevenden, medisch experts, CEO’s van medisch-technologische bedrijven en belangenbehartigers voor patiënten aan deelnemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, (949) 351-2858
tanya.lyon@patientsafetymovement.org

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, (949) 351-2858
tanya.lyon@patientsafetymovement.org