Actility en IDEMIA werken samen aan naadloze, veilige IoT-verbindingen via LoRaWan en LTE

Actility, toonaangevend in Low Power Wide Area, en IDEMIA, internationaal leider in Augmented Reality, bundelen hun krachten ten behoeve van unieke capaciteiten op vlak van naadloze en veilige activering, verbinding en management van apparaten binnen het IoT via LoRaWan en LTE

COLOMBES, Frankrijk--()--Om IoT zijn volledige potentieel te laten benutten, is een flexibele implementatie en naadloze verbinding met verschillende netwerken noodzakelijk. Door de geaggregeerde LoRaWAN-netwerken van Actility te combineren met het platform M-Trust Secure Services van IDEMIA komt er een einde aan de complexiteit rond IoT-aansluitingen van apparatuur, wat zorgt voor frictieloos management van internetverbindingen. De bundeling van Actility- en IDEMIA-systemen stelt mobiele telecomproviders, fabrikanten van IoT-apparaten, IoT-dienstverleners en softwareverkopers in staat apparatuur gemakkelijk en veilig te activeren. Zij hebben bovendien de mogelijkheid naadloos van het ene naar het andere IoT-netwerk te gaan. Tegelijkertijd is de verbinding tussen het apparaat en geselecteerde netwerk gegarandeerd veilig.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press contact :
Havas Paris PR Agency
+33 6 63 73 30 30
idemia@havas.com

Contacts

Press contact :
Havas Paris PR Agency
+33 6 63 73 30 30
idemia@havas.com