ImmerVision stelt beeldtechnologie met mogelijkheden voor kunstmatige intelligentie tentoon op MWC 2018

Canadese developer uit Montreal van gepatenteerde, panomorfe lenzen met groothoek en unieke, met data verrijkte algoritmes voor beeldverwerking, levert mondiale elektronicafabrikanten technologie voor kunstmatige intelligentie

ImmerVision Enables AI-ready intelligent devices include Acer Holo360, Quanta Pi SOLO, and Tamaggo 360LiveCam (Graphic: Business Wire)

BARCELONA, Spanje--()--ImmerVision, een technologiebedrijf voor intelligente beeldtechnologie voor alle elektronica, heeft vandaag aangekondigd als enige klaar te zijn om beeldverwerking met kunstmatige intelligentie en grote hoeveelheden data mogelijk te maken voor de meest vooruitstrevende elektronicafabrikanten. ImmerVision levert enkele van ’s werelds bekendste merken al deze hyperintelligente capaciteiten voor het vastleggen van beelden.

ImmerVision, dat is gevestigd in het Canadese Montreal, ontwikkelt panomorfe lenzen met groothoek en algoritmes voor beeldcreatie met behulp van data. Dit stelt creatieve fabrikanten in staat verder en slimmer te kijken bij de creatie van apparaten voor professioneel en particulier gebruik.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

ImmerVision
Angus Mackay, +1 514-985-4007 ext. 3037
angus.mackay@immervision.com

Contacts

ImmerVision
Angus Mackay, +1 514-985-4007 ext. 3037
angus.mackay@immervision.com