Mavenir onthult unieke Mobile-Native UCaas voor nieuw UCC-marktsegment

Benut bestaand netwerk van mobiele telecomproviders voor geprioritiseerde service ten dienste van modern, mobiel actief personeel

RICHARDSON, Texas--()--Mavenir, toonaangevend in transformaties van mobiele netwerken, heeft vandaag zijn eerste Mobile-Native Unified Communications and Collaboration as a Service (mUCaaS) gepresenteerd. Dit is specifiek ontworpen om tegemoet te komen aan de vraag naar mobiele communicatie bij thuiswerkers en MKB’ers. Door native technologieën te gebruiken voor draadloze verbindingen, maar gelijktijdig de bestaande desktop voor communicatie te ondersteunen, verschuift het gehele paradigma van traditionele UCaaS-producten. Het systeem, dat profiteert van Mavenirs expertise in mobiele netwerken met met LTE (VoLTE) en Rich Communication Services (RCS), biedt mobiele telecomproviders nieuwe kansen op terugkerende inkomsten. Tegelijkertijd komt het product tegemoet aan de reële behoefte aan mobiele communicatie bij bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mavenir
Maryvonne Tubb
pr@mavenir.com
or
Loren Guertin
mavenir@matternow.com
or
Hannah Locke
mavenir@hotwirePR.com

Contacts

Mavenir
Maryvonne Tubb
pr@mavenir.com
or
Loren Guertin
mavenir@matternow.com
or
Hannah Locke
mavenir@hotwirePR.com