Bigelow Space Operations gaat samenwerking aan met CASIS voor vluchten met nuttige lading naar ISS

LAS VEGAS--()--Bigelow Space Operations (BSO) kondigt met trots zijn samenwerking met het Center for the Advancement of Science in Space (CASIS) aan. Dit centrum beheert het Nationale Laboratorium van de Verenigde Staten in het internationaal ruimtestation ISS. BSO is nu officieel een gebruiknemer van het ISS National Lab en speelt een faciliterende rol bij de integratie van nuttige lading voor commerciƫle, academische en publieke klanten.

In die hoedanigheid streeft BSO ernaar contracten af te sluiten met andere bedrijven die nuttige lading integreren. Daarmee willen we die bedrijven niet alleen helpen hun dynamische toekomst te ontwikkelen voor zichzelf en succesvolle cliƫnten, maar ook om onszelf als klant te presenteren en te begrijpen hoe we CASIS kunnen helpen. Dit is mogelijk van groot belang, als CASIS op een gegeven moment gebruik van B330-stations mogelijk maakt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Bigelow Space Operations
Gary Buchanan, COO
(702) 639-4440
gbuchanan@bigelowspaceops.com
or
Media:
Blair Bigelow
blair@bigelowspaceops.com

Contacts

Bigelow Space Operations
Gary Buchanan, COO
(702) 639-4440
gbuchanan@bigelowspaceops.com
or
Media:
Blair Bigelow
blair@bigelowspaceops.com