Robinson Fresh® en Verfrut brengen Premium Fruit naar Europa

Het toonaangevende fruitbedrijf in Chili en Peru wordt naar Europa gebracht door Robinson Fresh

AMSTERDAM--()--Robinson Fresh®, een divisie van C.H. Robinson, is nu de eerste aanbieder van Verfrut producten in Europa. Verfrut is een van de grootste fruittelers in Zuid-Amerika met producten zoals druiven, appels, steenvruchten, kersen, peren, kiwi's, clementines en organische bananen. Met deze strategische alliantie voegen de bedrijven expertise in cold chain-logistiek en fruit samen om een meer geïntegreerd fruitaanbod te bieden aan Europeanen.

“Wanneer we hoorden dat Verfrut op zoek was naar mogelijkheden om uit te breiden naar de Europese markt, wisten we dat we samen konden werken om deze premium producten aan onze klanten aan te bieden,” zei Robert Walsleben, Europees directeur van Robinson Fresh. “Verfrut is een van de grootste fruittelers van Chili en Peru. Ze zijn ook in familiebezit, beschikken over significante productie en leveren smaakvolle producten aan hun klanten. Europeanen zullen van dit Zuid-Amerikaanse fruit genieten, wanneer ze het direct op hun plaatselijke markt kunnen kopen. ”

In de nieuwe zakenrelatie biedt Robinson Fresh klantgebaseerde oplossingen voor de gehele toeleveringsketen, inclusief globale logistiek en significante Europese infrastructuur. Verfrut concentreert zich op het bieden van ervaring op het gebied van premium telen en verpakken vanuit Zuid-Amerika.

“We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van Robinson Fresh's capaciteiten en marktkennis in combinatie met ons productbereik en technische kennis perfect is om samen in de Europese markt te groeien,” zei Ignacio Donoso, directeur van new business development en off-shore kantoor van Verfrut. “Door met Robinson Fresh in Europa te werken, geloven we dat meer Europese klanten kunnen genieten van de smaak van ons Zuid-Amerikaanse fruit.”

Verfrut producten zijn verkrijgbaar in veel winkels in Europa en het aanbod zal worden vergroot.

Over Robinson Fresh®

Robinson Fresh®specialiseert in het inkopen en transporteren van vers fruit voor consumenten over de hele wereld. Robinson Fresh is een van de grootste fruitleveranciers ter wereld met een afdeling van het toonaangevende 3PL C.H. Robinsonen biedt producten, diensten en oplossingen van de hoogste kwaliteit. Klanten doen hun voordeel van een globaal en continu productaanbod, cold chain-expertise, account management van wereldformaat en effectieve categorie-inzichten. Deze expertise is de basis van Robinson Fresh's vermogen om innovatieve oplossingen voor de toeleveringsketen te creëren en uit te voeren voor klanten, van zaad tot schap. Bezoek voor meer informatie over Robinson Fresh http://www.robinsonfresh.com.

Over Verfrut

Verfrut werd in 1996 opgericht door een kleine teler in centraal Chili. De Verfrut Group bestaat op dit moment uit vijf gerelateerde bedrijven met bijna 4.000 hectare boomgaarden in Chili en meer dan 2.000 in Peru, daarmee de grootste individuele fruitteler in Chili en de op een na grootste in Peru. De drie belangrijkste eigenschappen van Verfrut zijn diversificatie van groeiregio´s en -producten, verticale integratie van boerderijen-verpakking-logistiek, en volledige controle op basis van strategie van eigen productie. Ga voor meer informatie naar www.verfrut.cl.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor Robinson Fresh:
Liz Erickson Monson, +1 320-444-2733
Senior Communications Specialist
liz.ericksonmonson@chrobinson.com

Contacts

Voor Robinson Fresh:
Liz Erickson Monson, +1 320-444-2733
Senior Communications Specialist
liz.ericksonmonson@chrobinson.com