Eerste kledingmerk speciaal voor e-sports H4X.gg onthult eerste sport- en streetwearlijn, gaat samenwerking aan met ESL en DreamHack

Hoogwaardige kledinglijn voor e-sports gelanceerd op ESL One Katowice op 24 februari

LOS ANGELES--()--Moniker, Inc., een kledingmerk voor e-sports, heeft het eerste lifestylemerk voor e-sports geïntroduceerd: H4X.gg (spreek uit: “hacks”). Het merk bestaat uit kwalitatief hoogstaande kleding en casual kleding voor e-sporters en fans. H4X.gg is een samenwerking aangegaan met ESL, ’s werelds grootste e-sportbedrijf, en DreamHack, ’s werelds grootste digitale festival, om de officiële kledingleverancier te worden van ESL One, Intel® Extreme Masters, DreamHack Open, DreamHack Masters en DreamLeague 2018, te beginnen met ESL One in het Poolse Katowice van 24 tot 25 februari.

“We zijn erg blij de krachten de bundelen met het eerste kledingmerk voor e-sports dat speciaal voor fans en spelers in ontworpen”, zei Bernhard Mogk, senior vicepresident Sales & Business Development van ESL. “We zijn ongelofelijk enthousiast over de onthulling van de sportkledinglijn op ESL One in Katowice en de gehele kledinglijn op komende ESL-evenementen in 2018.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Press Contact
fortyseven communications for Moniker
Craig Sinel, 323.658.1200
h4x@fortyseven.com
or
Business Contact
info@moniker.gg

Contacts

Press Contact
fortyseven communications for Moniker
Craig Sinel, 323.658.1200
h4x@fortyseven.com
or
Business Contact
info@moniker.gg