Clientron presenteert innovatie in afrekensystemen op EuroCIS 2018

Clientron to present its POS innovation at EuroCIS 2018

TAIPEI, Taiwan--()--Clientron Corp., wereldmarktleider in afrekensystemen, thin clients en ingebouwde systemen, toont zijn nieuwste afrekensystemen voor de retailmarkt op de wereldwijd toonaangevende retailbeurs EuroCIS 2018, die van 27 februari tot 1 maart plaatsvindt in Düsseldorf, in Duitsland. Clientron laat in zijn stand (hal 10, stand E73) de innovatieve afrekenterminals en ingebouwde randapparatuur zien die het bedrijf op de markt heeft gezet voor een omnicommerce-ervaring.

De producten die Clientron op het evenement tentoonstelt, zijn onder meer: de innovatieve alles-in-één-terminal voor afrekensystemen met ingebouwde, zeer snelle thermale printer en een klein lichtgewicht formfactor voor ruimtebesparing achter de kassa; de voordeligste afrekenterminal PT2000, die met ventilatorloos ontwerp en lange levensduur zowel voor de instapmarkt als het mainstreamsegment geschikt is; en de nieuwe Ares755 met krachtige Intel 7th Core i-processoren voor hoogwaardige toepassingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Clientron Corp.
Joan Chuang, 886-2-26987068
joan_chuang@clientron.com

Contacts

Clientron Corp.
Joan Chuang, 886-2-26987068
joan_chuang@clientron.com