World Patient Safety Summit is uitverkocht maar er is nog plaats bij Breakout Sessions, daags na de top bij de Royal Society in Londen

Limited Space available to participate with experts at the 6th Annual World Patient Safety, Science & Technology Summit Break Out Sessions at the Royal Society in London (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--De nieuwste ontwikkelingen in vaccinveiligheid, het terugdringen van onnodige keizersnedes en persoonlijke betrokkenheid van patiënten zijn enkele van de uiteenlopende onderwerpen die aan bod komen op de dag na de zesde Annual World Patient Safety, Science & Technology Summit van de Patient Safety Movement Foundation in Londen. De Breakout Sessions vinden plaats op zondag 25 februari bij de prestigieuze Royal Society, de onafhankelijke wetenschappelijke academie van het Verenigd Koninkrijk en de Gemenebest, die streeft naar uitmuntendheid in de wetenschappen

De Breakout Sessions duren een dag en zijn bedoeld om te leren over bestaande, praktische oplossingen voor patiëntveiligheid (APSS). Dat zijn op samenwerking gerichte, bewezen procedures die resultaat boeken op vlak van patiëntveiligheid. Daarnaast is er aandacht voor het formuleren van een nieuwe APSS. Deze sessies bieden professionals uit de gezondheidszorg, belangenbehartigers en geïnteresseerden de kans een bijdrage te leveren met hun ervaring en expertise, wat van groot belang is om vooruitgang te boeken. Bovendien verhoogt dit de transparantie en bevordert dit stimuleringsprogramma’s die leiden tot nul vermijdbare overlijdensgevallen in ziekenhuizen in 2020.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, (949) 351-2858
tanya.lyon@patientsafetymovement.org

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, (949) 351-2858
tanya.lyon@patientsafetymovement.org