Inmarsat selecteert Sigma System voor grootschalige BSS-transformatie

Internationale provider van satellietcommunicatie wil aanlevering van services herdefiniĆ«ren met geĆÆntegreerde, catalogusgerichte aanpak

TORONTO--()--Sigma Systems, internationaal leider in catalogusgerichte software, maakt met blijdschap bekend dat het een meerjarig contract heeft afgesloten met Inmarsat, een toonaangevende provider van mobiele satellietdiensten.

Nu de digitale revolutie op hoge snelheid voortschrijdt, erkent Inmarsat dat een catalogusgerichte, flexibele aanpak van B/OSS cruciaal is om effectievere verbindingen aan te leggen met klanten en partners via de producten en services die ze verkopen..

Met deze doelstelling heeft Inmarsat Sigma een meerjarig contract aangeboden voor de levering van zijn producten Catalog, CPQ (Configure Price Quote) en Order Management. Die helpen de vernieuwende satellietdiensten voor alle marktsegmenten van Inmarsat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sigma Systems
Noor Manji
Manager, Corporate Communications
+1-416-943-9696
or
Chloe Purcell
Milner Strategic Marketing Ltd.
+44 1473 633123

Contacts

Sigma Systems
Noor Manji
Manager, Corporate Communications
+1-416-943-9696
or
Chloe Purcell
Milner Strategic Marketing Ltd.
+44 1473 633123