Shahzaib Trunkwala verkozen tot vicepresident van de International Socca Federation

ISF opgericht om 2,1 miljard spelers over de hele wereld te helpen

International Socca Federation verkiest dhr. Thanos Papadopoulos als mede-CEO van de federatie

Group photo during the event (Photo: AETOSWire)

DUBAI, Verenigde Arabische--()--De eerste bijeenkomst van de International Socca Federation (ISF) is bijgewoond door 52 vertegenwoordigers van 25 lidstaten, naast 10 landen die zich hebben aangemeld voor lidmaatschap. De aanwezigen waren unaniem lovend over de oprichting van een wereldwijde federatie voor voetbals in teams van 5, 6, 7 of 8 spelers. De federatie streeft ernaar de 2,1 miljard spelers van voetbal in kleine teams over de hele wereld te vertegenwoordigen.

Na zijn verkiezing zei Trunkwala : “Conform mijn inspanningen om de sport socca verder te ontwikkelen heb ik verschillende landen in Zuid-Azië, het Midden-Oosten en de Golfregio bezocht. Die reizen vallen in het kader van de bredere voorbereidingen voor het Wereldkampioenschap Socca, dat in oktober 2018 in Lissabon in Portugal plaatsvindt.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

for ISF
Hannah Wallis, +4423401230333
executive@leisureleagues.net
www.soccafederation.com

Contacts

for ISF
Hannah Wallis, +4423401230333
executive@leisureleagues.net
www.soccafederation.com