Aegon-commissaris Dirk Verbeek treedt af op aandeelhoudersvergadering

DEN HAAG, Nederland--()--Koersgevoelige Informatie:

Aegon kondigt aan dat Dirk P.M. Verbeek, lid van de Raad van Commissarissen, heeft besloten om af te treden op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) op 18 mei 2018.

Na tien jaar de functie van lid van de Raad van Commissarissen van Aegon te hebben vervuld, heeft Dirk Verbeek aangegeven te willen aftreden op de AVA in mei 2018. Hij werd voor het eerst benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen in april 2008 en is in zijn derde en laatste termijn. Hij is momenteel lid van de riskcommissie en de governance- en benoemingscommissie van de Raad van Commissarissen.

"We willen Dirk bedanken voor zijn toewijding en loyaliteit aan Aegon in de afgelopen tien jaar. Zijn inzichten en waardevolle bijdragen aan de Raad en in de verschillende commissies zullen worden gemist", aldus Rob Routs, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Aegon.

De Raad van Commissarissen heeft de procedure in gang gezet voor het selecteren van nieuw te benoemen kandidaten en zal deze te zijner tijd ter goedkeuring voorleggen aan de aandeelhouders. Profielen van individuele leden van de Raad van Commissarissen en informatie over de samenstelling van de Raad zijn beschikbaar op www.aegon.com.

Voor het officiële Engelstalige persbericht verwijzen wij naar de corporate website.

Over Aegon

Aegon’s geschiedenis gaat ruim 170 jaar terug – tot de eerste helft van de negentiende eeuw. Inmiddels is Aegon uitgegroeid tot een internationale onderneming met activiteiten in meer dan 20 landen in Noord- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. Als aanbieder van levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheer behoort het bedrijf tot de toonaangevende financiële dienstverleners ter wereld. Aegon heeft een duidelijke doelstelling om mensen te helpen financiële zekerheid te bereiken in alle fasen van hun leven. Meer informatie: aegon.com/about.

Contacts

Aegon
Media relations
Dick Schiethart
070 344 8821
gcc@aegon.com
of
Investor relations
Willem van den Berg
070 344 8405
ir@aegon.com

Contacts

Aegon
Media relations
Dick Schiethart
070 344 8821
gcc@aegon.com
of
Investor relations
Willem van den Berg
070 344 8405
ir@aegon.com