MetaCompliance brengt 'AVG voor Dummies'-roadshow naar Amsterdam

DERRY, Noord-Ierland--()--MetaCompliance, de toonaangevende wereldwijde leverancier van personeelsvoorlichting, governance ten aanzien van beleid en risicobeheer op het gebied van privacy, cyberveiligheid en naleving, heeft een 'AVG voor Dummies'-roadshow gelanceerd die op 22 februari een bezoek zal brengen aan het World Trade Centre in Amsterdam, Nederland. De gratis ontbijtbijeenkomst is bedoeld om bedrijven voor te lichten over hoe ze een praktische, zakelijke benadering ten aanzien van AVG-naleving kunnen volgen.

De deadline voor de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van 2018 komt eraan en de verwarring rond de naleving van de nieuwe voorschriften is nog steeds enorm. De instructieve ontbijtbijeenkomsten voor leidinggevenden van MetaCompliance bieden daarom richtlijnen voor besluitvormers en CIO's - van bedrijven die worden beïnvloed door de AVG - over belangrijke onderwerpen zoals:

  • AVG: wat betekent het voor u?
  • Hoe voor te bereiden op naleving van de AVG
  • Specifieke AVG-verplichtingen met betrekking tot klant- en werknemersgegevens
  • Hoe een programma voor privacybeheer te ontwikkelen
  • Het belang van ontworpen privacy
  • De rol van technologie bij de naleving van de AVG

Deelnemers zullen Shane Fuller, expert in de nalevingsindustrie en co-auteur van de officiële 'AVG voor Dummies'-handleiding, en Robert O'Brien, CEO van MetaCompliance, te horen krijgen.

“Voor veel bedrijven in Europa zorgt de AVG ervoor dat ze in onzekere en onbekende wateren terechtkomen, wat een ontmoedigend vooruitzicht kan zijn,” aldus Robert O’Brien. “Met zoveel tegenstrijdige rondvliegende adviezen over de AVG-vereisten hopen we met onze roadshow de basis te leggen die bedrijven van elke omvang, uit alle sectoren, een duidelijker beeld zal geven van wat ze moeten doen om te voldoen aan de AVG.

“We zijn zeer verheugd dat dhr. Fuller meedoet,” vervolgt hij. “Als AVG-specialist met 10 jaar ervaring op het gebied van gegevensprivacy zal hij aanwezig zijn om gedegen advies te geven aan gedelegeerden en om eventuele bedrijfsgerelateerde AVG-vragen te beantwoorden, ongeacht de fase waarin een bedrijf zich bevindt in het AVG-traject.”

De instructieve bijeenkomst vindt plaats van 8.00 tot 9.30 uur. Geïnteresseerden worden aangemoedigd om hun aanwezigheid snel te registreren omdat het aantal plaatsen tot deelname beperkt zijn. Ga naar de website van MetaCompliance om u aan te melden voor het gratis evenement.

Het evenement in Amsterdam sluit aan op de succesvolle bijeenkomsten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Gratis bij te wonen instructieve bijeenkomsten zijn ook gepland in de volgende Europese steden:

  • Berlijn, Duitsland – 20 februari 2018
  • Genève, Zwitserland – 6 maart 2018

Registratie is nu geopend voor alle locaties. Ga naar Metacompliance.com voor nadere informatie.

EINDE

Neem voor meer media-informatie of om een instructieve bijeenkomst te plannen met MetaCompliance contact op met Kirsty Blackburn / Lucy Horsman op iseepr kirsty@iseepr.co.uk / lucy@iseepr.co.uk +44 (0) 113 350 1922

Over MetaCompliance

MetaCompliance is de toonaangevende leverancier van personeelsvoorlichting, governance ten aanzien van beleid en risicobeheer op het gebied van privacy, cyberveiligheid en compliance.

Het productenassortiment van MetaCompliance combineert eLearning, phishing, AVG en beleidsbeheer met cloudgebaseerde software om op eenvoudige wijze een reeks van leer- en trainingshulpmiddelen te implementeren.

Daarnaast behandelt MetaCompliance specifieke zakelijke uitdagingen die voortvloeien uit corporate governance en cyberdreigingen naarmate deze evolueren door de nalevingswetgeving en de geavanceerdheid van hackers.

Ga voor meer informatie over MetaCompliance naar http://www.metacompliance.com.

Twitter: @metacompliance

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

iseepr
Kirsty Blackburn / Lucy Horsman
kirsty@iseepr.co.uk / lucy@iseepr.co.uk
+44 (0) 113 350 1922

Contacts

iseepr
Kirsty Blackburn / Lucy Horsman
kirsty@iseepr.co.uk / lucy@iseepr.co.uk
+44 (0) 113 350 1922