Společnost Haier rozšiřuje přání Svátků jara zákazníkům na celém světě a podporuje lidi různých kultur, aby oslavili rodinné vazby

Haier's Chinese New Year Greetings to the World (Photo: Business Wire)

Qingdao (Čína)--()--Jak se blíží Svátky jara, známé rovněž jako Čínský nový rok, celý čínský národ a čínské komunity na celém světě překypují sváteční atmosférou. Různé země s rozdílným kulturním zázemím budou společně slavit.

I přes kulturní rozdíly a rozdílné způsoby oslav nového roku v různých zemích, lidé na celém světě spojují stejná pouta k rodině. Společnost Haier, jako přední světová značka domácích spotřebičů a aktivní člen projektu čínských národních značek, nedávno zveřejnila sérii nových videí na propagaci "rodinné kultury". Na videích je milující americká rodina, romantická rodina z Francie, plně vytížená rodina z Nového Zélandu a čínská rodina, která překračuje hranice států. Rodiny zachycené na videu spojují různé kontinenty a hemisféry a přináší jedinečný globální pohled na sváteční dny.

Různé tradice v různých zemích mají za výsledek rozdílné kultury v rodinách. Přesto, pro obyvatele Číny a všechny lidi na celém světě představuje rodina citový přístav a rodinná setkání jsou nelepším způsobem, jak udržovat rodinné vazby. Společnost Haier vstoupila do každodenního života rodin se svými inteligentními technologiemi, uspokojuje jejich různorodé potřeby a doprovází je nezapomenutelnými okamžiky oslav nového roku.

V posledních 33 letech zjišťovala společnost Haier potřeby různých domácností v různých zemích a vytvářela svou jedinečnou kulturu globální rodiny. Jde o spojení šesti značek, jmenovitě Haier, Casarte, Leader, GE Appliance, Fisher & Paykel, a AQUA, které poskytují celou řadu produktů pro různé podoby inteligentních domácností.

Společnost Haier úspěšně nabízí své služby rodinám na celém světě, uspokojuje různorodé potřeby zákazníků různých kultur a společenského postavení a stala s okénkem do globální rodinné kultury. S komplexním viděním a schopností rozlišovat požadavky zákazníků v různých zemích obohacuje firma Haier životní styl svých zákazníků a stala se předním hráčem v oblasti domácích spotřebičů a modelem pro čínské globální značky.

Video si můžete prohlédnout zde: https://youtu.be/n2TjWYsQHAA!

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Haier
Chen Xi