A Haier különleges újévi üdvözlete globális ügyfelei számára, amelyben a különböző kultúrákhoz tartozó embereket a családi összetartozás ünneplésére biztatja

Haier's Chinese New Year Greetings to the World (Photo: Business Wire)

Csingtao, Kína--()--A Tavaszünnep (más néven a kínai Újév vagy a Holdújév) közeledtével szerte Kínában és a kínai közösségekben a világ minden táján kezd a tetőfokára hágni az ünnepi hangulat. Az eltérő kulturális háttérrel rendelkező nemzetek tagjai összegyűlnek, hogy együtt ünnepeljék a Holdújév eljöttét.

A kulturális különbségektől és az új év megünneplésének módjától függetlenül az új év megünneplésének a világon mindenütt jellemző része a családok összejövetele, a családi kötelékek megerősítése. A Haier, amely a háztartási készülékek piacának egyik globális vezető márkája, és a kínai nemzeti márkákat népszerűsítő projekt (National Brands Project) aktív résztvevője, nemrégiben kiadott egy új videót a családi összetartozás erősítése érdekében. A videók egy szeretetteljes amerikai, egy romantikus francia, egy szorgos új-zélandi és egy külföldön élő kínai családot mutatnak be. A családok különböző országokban, különböző földrészeken élnek, így a róluk készített videófelvételek különleges, egyedi képet adnak arról, hogy mik a közös vonásai az egyébként igen eltérő újévi ünnepeknek.

Az egyes országok eltérő hagyományainak eredményeként a különféle nemzetekhez tartozó családok élete, a családi ünnepek, a családi kultúra igen különböző. A kínaiak és minden ember számára azonban szerte a világon a család jelenti a biztos érzelmi alapot, és a családi összejövetelek, a közös ünneplés a legjobb módja a családi kötelékek megerősítésének. A Haier csúcstechnológiát képviselő okoseszközeivel részt vesz a családok mindennapi életében, segít a napi feladatok végrehajtásában és velük van az újévi ünnepek legemlékezetesebb pillanataiban is.

Az elmúlt 33 év során a Haier mélyreható ismereteket szerzett a különböző országokban élő családok életéről, melynek alapján kialakította a cég különleges, globális családi márkáit. A hat márkából (Haier, Casarte, Leader, GE Appliance, Fisher & Paykel és AQUA) álló portfólió termékek széles körét kínálja az okosotthonok felszereléséhez.

A különféle kulturális hátterű, különféle társadalmi osztályokba tartozó ügyfelek szerteágazó igényeinek kielégítése révén a Haier világszerte sikeresen támogatta a családok mindennapi életét, és betekintést nyert a családok működésébe. Globális célkitűzései, valamint azon képessége révén, hogy képes megfelelni a nemzetközi ügyfelek különleges igényeinek is, és támogatást nyújtani az életüket megkönnyítő, különleges technológián alapuló háztartási eszközök biztosításával, a Haier globális vezető pozíciót szerzett a háztartási berendezések piacán, és példaképül szolgál a globális kínai márkák számára.

A videót ide kattintva tekintheti meg: https://youtu.be/n2TjWYsQHAA!

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Haier
Chen Xi, 0086-4006-999-999
chenxi@haier.com
http://www.haier.com

Contacts

Haier
Chen Xi, 0086-4006-999-999
chenxi@haier.com
http://www.haier.com