Verenigde Arabische Emiraten lanceren databank voor humanitaire hulp op World Government Summit

Robert De Niro en Forest Whitaker nemen deel aan discussies over klimaatverandering, technologie en innovatie op top met leiders uit de politiek, het bedrijfsleven en de wetenschap

HRH Princess Haya bint Al Hussein, Chairperson of the International Humanitarian City (Photo: AETOSWire)

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten--()--De Verenigde Arabische Emiraten hebben vandaag een databank voor humanitaire logistiek gelanceerd op de World Government Summit (WGS) in Dubai. De databank, die werd gepresenteerd door hare koninklijke hoogheid prinses Haya Bint Al Hussein, voorzitster van International Humanitarian City, verhoogt de snelheid en efficiëntie van humanitaire hulp en noodhulp via een gecentraliseerd platform voor directe aangeleverde informatie over noodsituaties, voorraden en logistiek.

De databank, die de samenwerking tussen hulporganisaties naar verwachting zal verbeteren, is ontworpen om mensen te helpen die dat het hardst nodig hebben. De VAE lopen voorop in de hulp aan gevluchte Rohingya en kregen veel lof van internationale organisaties, waaronder directeur David Beasley van het World Food Programme, die ter gelegenheid van de lancering een toespraak gaf. Beasley prees de filantropische hulp voor de urgentste humanitaire crises over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

WGS Media-Team
Aurelien Raspiengeas, +971559548659
Representative
media@worldgovernmentsummit.org

Contacts

WGS Media-Team
Aurelien Raspiengeas, +971559548659
Representative
media@worldgovernmentsummit.org