Zesde World Patient Safety, Science & Technology Summit UITVERKOCHT!

Inschrijving gesloten, maar top nog steeds bij te wonen via livestream

Joe Kiani, Founder and Chairman of the Patient Safety Movement Foundation, speaks at the 2017 World Patient Safety, Science & Technology Summit (Photo: Business Wire)

LONDON--()--Dankzij de overweldigende interesse in de nieuwste ontwikkelingen op vlak van patiëntveiligheid is de inschrijving voor de zesde Annual World Patient Safety, Science and Technology Summit gesloten. Om er zeker van te zijn dat zo veel mogelijk mensen aanwezig kunnen zijn, is de top ook online via een livestream te volgen.

De gehele Patient Safety Movement Foundation werkt toegewijd voor meer bewustzijn over innovatieve ontwikkelingen op vlak van patiëntveiligheid die zijn voortgekomen uit de Summit. Er zijn keynotes van toonaangevende politieke persoonlijkheden en experts in patiëntveiligheid. Daarnaast zijn er plenaire sessies met visionairs uit de gezondheidszorg, professionals uit de media en belangenbehartigers van patiënten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, (949) 351-2858
Public Relations Manager

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, (949) 351-2858
Public Relations Manager