BitPesa koopt TransferZero, toonaangevende Europese online service voor geldzendingen

Overname om verder door te dringen in VK en Europa via licenties, bankcontacten en integratie

NEW YORK--()--BitPesa, het eerste en grootste betalingsplatform in blockchain voor Afrika en Europa, heeft vandaag bekendgemaakt TransferZero te hebben aangekocht, een internationaal, online platform voor overschrijvingen dat is gespecialiseerd in geldzendingen naar consumenten en bedrijven in 200 landen met 50 verschillende valuta’s.

TransferZero, het eerste fintechbedrijf met een vergunning van de centrale bank van Spanje voor geautoriseerde betalingsinstellingen, is in mei 2016 opgericht door Luis Cambronero, thans CEO. Het bedrijf is een partner van Bankia, de op twee na grootste bank van Spanje, en liep voorop met een aantal innovaties in de Europese fintechsector. Aangezien BitPesa een van de weinige internationale bedrijven is met vergunningen en infrastructuur in Afrika en Europa, stelt de samenwerking het snel groeiende platform in staat via licentiëring, bankcontacten en integraties verder door te dringen in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

For BitPesa
Morgan Borer, 419-346-3619
morgan@bevelpr.com

Contacts

For BitPesa
Morgan Borer, 419-346-3619
morgan@bevelpr.com