Masimo: CE-markering voor applicatie Eve™ van Rad-97™ Pulse CO-Oximeter® ter controle van aangeboren hartziekten bij pasgeborenen

Masimo Rad-97™ with Eve™ (Photo: Business Wire)

NEUCHATEL, Zwitserland--()--Masimo (NASDAQ: MASI) heeft vandaag bekendgemaakt dat Eve™ een CE-markering heeft gekregen. Eve™ is een applicatie voor controles op kritieke, aangeboren hartaandoeningen bij pasgeboren kinderen, bestemd voor de Rad-97™ Pulse CO-Oximeter®. Eve combineert de sterke punten van pulse-oxymetrie van Masimo SET® Measure-through Motion en Low Perfusion™ met algoritmes voor preductale en postductale synchronisatie ter vermindering van rekenfouten.

Eve, dat ook beschikbaar is voor de pulse-oxymeter Radical-7®, vereenvoudigt het screeningproces voor aangeboren hartaandoeningen met visuele instructies, animaties en automatische synchronisatie van algoritmes. Daarnaast geeft het systeem gedetailleerde, gemakkelijk te interpreteren weergaves van de resultaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com

Contacts

Masimo
Evan Lamb, 949-396-3376
elamb@masimo.com