Krypto platforma Zloadr spouští novou měnovou kalkulačku

LONDÝN--()--Společnost Zloadr, jedna z předních světových kryptoměnových platforem, oznámila, že spouští novou online kalkulačku pro převody kryptoměn, kterou připojí ke svým existujícím digitálním nástrojům. Kalkulačka funguje jako automatický převodník světových měn a kryptoměn a umožňuje uživatelům převádět celou řadu světových měn, měn s nuceným oběhem (fiat měny) vydávaných vládami určitých zemí a kryptoměn na hodnotu různých kryptoměn a naopak, snadno a rychle. Očekává se, že kalkulačka bude konkurovat stávajícím online konverzním nástrojům.

Z prvních statistik vyplývá, že mezi nejčastěji převáděné kryptoměny momentálně patří bitcoin (BTC), který zároveň zaujímá přední místo na žebříčku tržní kapitalizace. Bitcoin se objevuje nejčastěji ve spojení s americkým dolarem (USD) a britskou librou (GBP). Ethereum (ETH), druhá měna v pořadí, je u uživatelů také velmi oblíbená.

Nová měnová kalkulačka společnosti Zloadr je považována za jeden z nejkomplexnějších online konvertorů, které dnes mají uživatelé internetu k dispozici. Zahrnuje nejen měny s nuceným oběhem (fiat měny) od afgánského afghani (AFN) po zimbabwský dolar (ZWL), ale rovněž kryptoměny jako je bitcoin, litecoin (LTC), ethereum, ethereum classic (ETC), ripple (XRP), a dash (DASH). Společnost Zloadr, která byla založena v roce 2015, realizovala počáteční nabídku coinů vlastního tokenu vloni předtím, než naplno spustila publikační platformu.

Uvedení digitální měnové kalkulačky společnosti Zloadr následuje nedávnou expanzi platformy na mezinárodní trhy a je poslední z dlouhé řady zajímavých oznámení, které společnost realizovala. V návaznosti na spolupráci s listem The Guardian v Nigérii a se zahájením nového projektu pro chytré kontrakty DocTailor, společnost Zloadr rovněž nedávno uvedla, že brzy obnoví vybrané funkce svých internetových stránek, aby byly k dispozici v různých jazykových mutacích, jako je například španělština, němčina, portugalština, čínština, japonština, indonézština a ruština.

V době, kdy zájem o kryptoměny a technologii blockchainů expanduje i mimo rámec hlavních trhů, jako je Spojené království a Spojené státy americké, prokazuje společnost Zloadr silnou schopnost udržet si nejen svou pozici, ale rovněž prokazuje zájem o mezinárodní základnu uživatelů. Využívá celou řadu online nástrojů v různých jazykových mutacích, stejně jako nový převodník pro přepočet měn a kryptoměn. Očekává se, že nová kalkulačka společnosti Zloadr bude patřit mezi funkce, které budou k dispozici v různých jazykových verzích, spolu s kalendářem počátečních veřejných nabídek coinů a seznamem tržní kapitalizace kryptoměn.

O platformě Zloadr

Zloadr je první digitální publikační platforma na bázi blockchainu řízená nejvlivnějšími představiteli trhu. Zloadr distribuuje obsah a vytváří příjmy pro tvůrce obsahu na celém světě.

Originál zprávy si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180201006029/en/

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Zloadr Limited
Dominic Brown