Smiths Detection bevestigt order van 91 geavanceerde scanners voor nieuwe terminals op Sheremetyevo International Airport in Moskou

Smiths Detection confirm order of 91 advanced scanners for new terminals at Moscow Sheremetyevo International Airport (Photo: Business Wire)

WIESBADEN, Duitsland--()--Smiths Detection levert een volledig assortiment beveiligingsscanners voor de nieuwe passagier Terminal B en Cargo Complex LLC ('Moscow Cargo') op de internationale luchthaven Sheremetyevo in Moskou. De nieuwe faciliteiten maken deel uit van de plannen van de luchthaven, om het toegenomen aantal passagiers te kunnen verwerken dat wordt verwacht voor de FIFA World Cup 2018, en een van de belangrijkste stadia in de ontwikkeling op grotere schaal van de luchthaven, die zal voortduren tot 2026.

"In een meer dan 20-jarige relatie is dit verreweg de grootste order die we hebben gekregen voor Sheremetyevo Airport"; legde Tony Tielen, Vice President EMEA, Smiths Detection, uit. "We kijken er naar uit om het Wereldkampioenschap Voetbal veilig en succesvol te maken en de luchthaven verder te helpen, door de passagiers en het personeel te beschermen."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Smiths Detection
Karen Kulinski
Global Marketing Director, Aviation
+49 (0)611 9412 422
karen.kulinski@smithsdetection.com

Contacts

Smiths Detection
Karen Kulinski
Global Marketing Director, Aviation
+49 (0)611 9412 422
karen.kulinski@smithsdetection.com