Breed Reply lanceert nieuwe pan-Europese zoektocht naar jonge IoT-bedrijven

Succesvolle deelnemers ontvangen in het kader van 'Best in Breed 7' financiering en ondersteuning van toonaangevende Europese IoT-investeerder

LONDON--()--Breed Reply, investeerder in jonge bedrijven in het Internet of Things (IoT), zoekt vanaf vandaag in heel Europa naar nieuwe potentiële investeringen in IoT. Het is de zevende keer dat Breed Reply van start gaat met zijn programma 'Best in Breed', waarbij start-ups met veelbelovende IoT-innovatie en -producten worden aangemoedigd hun ideeën voor investeringen te pitchen voor een team van experts. Deelnemers met het beste idee krijgen van Breed Reply financiering, advies en ondersteunde diensten.

Deelnemers die met succes een plan indienen, geven hun pitch voor een team met veel ervaring in schaalvergroting van jonge bedrijven. Daarnaast hebben de experts diepgaand inzicht in verschillende markten, een bewezen palmarès in saleschannels en een sterk technologisch DNA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Redleaf Communications for Breed Reply
Robin Tozer / Ian Silvera
+44(0)20 3757 6865
breed@redleafpr.com

Contacts

Redleaf Communications for Breed Reply
Robin Tozer / Ian Silvera
+44(0)20 3757 6865
breed@redleafpr.com