Cryptoplatform Zloadr verhoogt wereldwijde toegankelijkheid met nieuwe taalopties

LONDEN--()--Het toonaangevende cryptopublicatieplatform Zloadr heeft aangekondigd dat het in de nabije toekomst een selectie van haar populaire content en online hulpmiddelen zal lanceren in een keur van alternatieve talen. Om de wereldwijde toegankelijkheid van Zloadr te verbeteren en de aanzienlijke kloof tussen online informatie en internationale handelaren te overbruggen, wordt verwacht dat specifieke aspecten van het platform beschikbaar zullen zijn in onder meer het Spaans, Duits, Portugees, Frans, Italiaans, Indonesisch, Russisch, Chinees en Japans.

Het nieuws over de voortdurende toewijding van Zloadr om haar wereldwijde aanwezigheid, zichtbaarheid en toegankelijkheid te verbeteren komt op een moment dat de belangstelling voor zowel cryptogeld als blockchaintechnologie wereldwijd snel toeneemt. Dit onderstreept een groeiende behoefte aan platforms zoals Zloadr om hun internationale diensten uit te breiden om tegemoet te komen aan de almaar toenemende vraag, evenals de behoeften, vereisten en voorkeuren van hun groeiende gebruikersbestand.

Veel landen vertonen nu tekenen dat ze vooruitkijken naar een cryptotoekomst. In Spanje is de cryptocurrency Dash (DASH) een samenwerking aangegaan met Bitnovo om cryptocurrency naar meer dan 10.000 Spaanse retailers te brengen; in Portugal werd onlangs aangekondigd dat er geen belasting geheven zou worden op cryptowinsten; in Rusland heeft de centrale bank een multinationale cryptocurrency voorgesteld; in Japan wordt cryptocurrency snel opgenomen in de cultuur van de natie.

Bij de eerste uitrol van selecties in meerdere talen zal het gaan om enkele van de meest populaire online hulpmiddelen van het platform en om frequent door internationale gebruikers van Zloadr bezochte informatiediensten. Deze onderdelen omvatten de ICO-kalender van Zoloadr, de omrekenmachine voor cryptocurrencies en de lijst met markkapitalisaties voor cryptocurrencies. Er wordt verwacht dat in de toekomst verdere onderdelen en hulpmiddelen aan de lijst met meerdere talen worden toegevoegd.

Het team van Zloadr heeft drie van de nuttigste en voordeligste online hulpmiddelen geselecteerd om met haar uitbreiding te beginnen. De ICO-kalender geeft een overzicht van eerdere, huidige en aankomende Initial Coin Offerings, terwijl de valutacalculator verschillende cryptocurrencies berekent om gebruikers te helpen bij het bepalen van de beste tijd om actie te ondernemen. Ten slotte worden op de lijst met marktkapitalisaties van cryptocurrencies duidelijk de marktkapitalisaties voor alle in omloop zijnde tokens en munten weergegeven, met een uitgebreid overzicht van de staat van de markt.

De lancering van een aanbod in meedere talen is slechts het laatste nieuws in een snelle opeenvolging van uitbreidingsaankondigingen van het Zloadr-team sinds het begin van het jaar. In de afgelopen weken heeft Zloadr ook een partnerschap aangekondigd met de krant The Guardian in Nigeria om het bereik van haar publicatie van cryptonieuws te vergroten. Maar misschien is de meest opwindende aankondiging gedaan met betrekking tot een nieuw project van de oprichter van Zloadr: een platform voor smart contracts dat bekend staat als DocTailor.

Het Zloadr-team is voortdurend bezig met het vinden van nieuwe manieren om de wijdverbreide toepassing van blockchaintechnologie aan te moedigen en de voordelen van cryptocurrency te demonstreren. Dit helpt ervoor te zorgen dat het platform een van 's werelds toonaangevende hulpbronnen voor cryptocurrency-informatie blijft dat gebruikers actueel nieuws, de nieuwste marktkapitalisaties en digitale ondersteuning voor handelaren biedt, waaronder de meertalige ICO-kalender en de omrekenmachine.

Over Zloadr

Zloadr is het eerste virale publicatieplatform voor digitaal nieuws op de blockchain, mogelijk gemaakt door beïnvloeders. Zloadr distribueert content en zorgt voor inkomsten voor makers van content over de hele wereld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zloadr Limited
Dominic Brown, +44 7951 811 718
Chief Operation Officer
dominic@zloadr.com

Contacts

Zloadr Limited
Dominic Brown, +44 7951 811 718
Chief Operation Officer
dominic@zloadr.com