Společnost Hogan Assessments jmenuje Scotta Gregoryho do funkce generálního ředitele společnosti

Chamorro-Premuzic opouští firmu na konci února.

Loading media player...

Scott Gregory announced as new CEO for Hogan Assessments

TULSA (USA)--()--Společnost Hogan Assessment Systems, Inc., v pondělí oznámila, že Scott Gregory převezme funkci generálního ředitele, s účinností od 1. března 2018. Současný generální ředitel Tomas Chamorro-Premuzic rezignoval a opustí společnost 28. února 2018.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní zprávu si můžete prohlédnout zde: http://www.businesswire.com/news/home/20180129005751/en/

"Tomasova neúnavná podpora firmy byla vynikající,“ řekl Robert Hogan, zakladatel a prezident společnosti. “Zůstane naším blízkým přítelem a váženým členem širší rodiny Hogan. Je významných inovátorem s řídícími schopnostmi, s jehož spoluprací počítáme na budoucím výzkumu, prezentacích a projektech,“ řekl Hogan. “Vděčíme mu za velký přínos pro naši firmu a přejeme mu v budoucí kariéře mnoho úspěchů.“

Gregory, který dokončil titul Ph.D. pod vedením Roberta a Joyce Hoganových na univerzitě v Tulse, byl jedním z prvních zaměstnanců společnosti Hogan. Má rozsáhlé zkušenosti v oblasti spolupráce se světovými firmami, včetně 12 let ve funkci vice prezidenta oddělení pro řízení talentů a organizační rozvoj ve společnosti Pentair. Působil rovněž jako konzultant ve firmách Personnel Decisions International a partnera společnosti Hogan firmě MDA Leadership Consulting. Vyučoval psychologii organizace a práce na vysokých školách Macalester College a St. Olaf College.

Gregory se vrátil do společnosti Hogan v roce 2013 a v roce 2016 byl povýšen na pozici partnera a viceprezidenta poradenské divize, ve které řídil konzultační týmy společnosti Hogan doma i v zahraničí. V průběhu kariéry poskytoval poradenské služby polovině firem z žebříčku Fortune 100 a intenzivně pracoval v oblasti hodnocení osobnosti v Severní a Jižní Americe, Austrálii, Asii a Evropě.

"Scott má jedinečné předpoklady k tomu, aby se stal příštím generálním ředitelem společnosti Hogan,“ řekl Hogan. "Skvěle rozumí všem typům organizací klientů, pro které společnost Hogan pracuje, má rozsáhlé vědomosti v oblasti hodnocení osobnosti a výzkumu z let, kdy pracoval pro společnost Hogan v jejích počátcích a dokládá úroveň kvality a zákaznických služeb, pro které je naše společnost známá. Jeho přínos pro podnik, zapálení pro firmu Hogan a neustálá snaha o zdokonalování z něj činí jasnou volbu pro budoucnost společnosti Hogan.“

O společnosti Hogan Assessments

Společnost Hogan Assessments je světová jednička v poskytování komplexních, výzkumem podložených, služeb v oblasti hodnocení osobnosti a organizačního poradenství. Na základě desítek let výzkumu pomáhá společnost Hogan firmám dramaticky snižovat fluktuaci a zvyšovat produktivitu díky najímání správných lidí, rozvoje klíčových talentů a hodnocení potenciálu vést.

Nástroje společnosti Hogan pro posuzování osobnosti jsou k dispozici v 57 zemích a 46 jazycích a využívá ej více než 70 procent z žebříčku Fortune 500. Další informace naleznete na stránkách www.hoganassessments.com.

Originál zprávy si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180129005751/en/

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Hogan Assessments
Blake Loepp, 918-978-6475