Jefferies en BOC International van Bank of China starten gezamenlijke dienstverlening inzake Investment Banking en kapitaalmarkten voor wereldwijde cliëntenkring

NEW YORK & HONGKONG--()--Jefferies LLC heeft aangekondigd een strategische samenwerking aan te gaan met BOC International Holdings Limited (BOCI), een dochteronderneming van Bank of China. Krachtens die overeenkomst hebben BOCI en Jefferies de mogelijkheid cliënten wereldwijd te adviseren over investment banking en kapitaalmarkten. Daarnaast voorzien BOCI en Jefferies institutionele cliënten onder hun beider merken onderzoek naar aandelenmarkten. Ze blijven ook verkoop- en handelsdiensten verlenen met betrekking tot de aandelenmarkten in China en Hongkong.

Benjamin Lorello, internationaal hoofd Investment Banking bij Jefferies, reageerde: “Onze alliantie met BOCI stelt ons beter in staat onze cliënten in de Verenigde Staten, Europa en Azië van dienst te zijn met ongeëvenaarde toegang tot Chinese bedrijven en staatsbedrijven, wat mogelijk wordt gemaakt door het uitgebreide afzetgebied van BOCI in China. Parallel daaraan zijn we beter in staat cliënten van BOCI tegemoet te komen in hun wensen met betrekking tot strategische markten en kapitaalmarkten, door hun toegang te verschaffen tot het wijdvertakte netwerk van zakelijke cliënten van Jefferies en onze mogelijkheden op kapitaalmarkten in de Verenigde Staten, Europa en de rest van Azië.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jefferies:
Richard Khaleel, +1 212-284-2556
rkhaleel@jefferies.com
of
BOCI:
Paris Pei, +852 39886017
Paris.Pei@bocigroup.com
of
Amanda Xu, +852 39886002
Amandaxm.Xu@bocigroup.com

Contacts

Jefferies:
Richard Khaleel, +1 212-284-2556
rkhaleel@jefferies.com
of
BOCI:
Paris Pei, +852 39886017
Paris.Pei@bocigroup.com
of
Amanda Xu, +852 39886002
Amandaxm.Xu@bocigroup.com