Yeastar lanceert eerste cloudoplossing - Yeastar Cloud PBX

XIAMEN, China en DALLAS--()--Yeastar (www.yeastar.com), een vooraanstaande fabrikant van VoIP PBX-systemen en gateways, heeft vandaag de lancering aangekondigd van “Yeastar Cloud PBX”, een gloednieuwe cloudoplossing die serviceproviders en telecomresellers wereldwijd een krachtige en lucratieve gehoste multi-instance spraakoplossing voor bedrijven biedt.

Yeastar heeft zich altijd aan de frontlinie van de cloudrevolutie ingespannen om haar vleugels uit te slaan van VoIP-hardware naar cloudtelefonie. Yeastar Cloud PBX bestaat uit het krachtige Yeastar Management Plane (YMP) en eenvoudig te implementeren PBX-instances, verrijkt met uitgebreide functionaliteit, uitstekende schaalbaarheid en volledige mobiliteit, voor gedifferentieerde oplossingen voor elk type uitdaging.

Belangrijkste eigenschappen van Yeastar Cloud PBX:

  • Als centrale hub biedt YMP een snelle, eenvoudige en probleemloze installatie en hands-on beheer van elke PBX-instance.
  • On-demand service delivery wordt kinderspel met Yeastar Cloud PBX, dankzij de mogelijkheid tot uitbreiding en inkrimping met enkele klikken in lijn met de zakelijke behoeften.
  • Yeastar Cloud PBX is een direct inzetbare oplossing met een uitgebreide verzameling communicatiefuncties van Enterprise-klasse, in staat om te voldoen aan de behoeften van de klant, ongeacht de omvang van het bedrijf.
  • Als BYOD-vriendelijke oplossing biedt Yeastar Cloud PBX ondersteuning voor Linkus Mobile Client om geografische beperkingen weg te nemen. Werknemers kunnen probleemloos weglopen bij hun bureau en onderweg verder werken.
  • U kunt zelf bepalen of Yeastar Cloud PBX moet worden uitgevoerd op een bestaande server met KVM of VMware, of door middel van self-hosting op een cloudservicesplatform.

“Cloud PBX is in staat collaboratieve, flexibele, en schaalbare communicatieoplossingen te bieden en onderstreept daarmee onze toewijding en vastberadenheid om onze aanwezigheid op het gebied van cloudcommunicatie uit te breiden,” aldus Alan Shen, CEO van Yeastar. “Met zowel eindgebruikers als alle bestaande en potentiële partners in gedachten streven we ernaar een nieuwe standaard te zetten op het gebied van wat cliënten mogen verwachten van gehoste PBX-services, om onze partners te helpen zich te bevrijden van prijzenoorlogen met concurrenten en een breder klantenbestand op te bouwen.”

Yeastar Cloud PBX opent allerlei nieuwe cloudmogelijkheden voor hostingpartners die op zoek zijn naar betrouwbare producten van hoge kwaliteit. Door samen te werken met Yeastar kunt u in weinig tijd een winstgevende gehoste PBX-service opzetten, zonder torenhoge investeringen te hoeven doen. Meer details over hoe u een hostingpartner kunt worden, vindt u hier.

Klik hier voor meer informatie over Yeastar Cloud PBX.

Over Yeastar

Yeastar is gespecialiseerd in het ontwerp en de ontwikkeling van innovatieve telecommunicatieapparatuur, waaronder VoIP PBX-systemen en VoIP-gateways voor het mkb. Yeastar, opgericht in 2006, heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevend bedrijf in de telecommunicatiesector met een wereldwijd partnernetwerk en meer dan 100.000 klanten wereldwijd. Yeastar-producten staan binnen de sector algemeen bekend om hun hoge prestaties en innovatie. Zie www.yeastar.com voor meer informatie over Yeastar of samenwerking met Yeastar als partner.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yeastar Information Technology Co., Ltd.
AVIVA LI, +86-592-5503301 toestel: 6090
marketing@yeastar.com

Contacts

Yeastar Information Technology Co., Ltd.
AVIVA LI, +86-592-5503301 toestel: 6090
marketing@yeastar.com