Raad van bestuur Hallstar benoemt twee nieuwe bestuurders voor afdelingen Industrial Solutions and Beauty & Personal Care

CHICAGO--()--Hallstar, een internationaal bedrijf in specialistische chemicaliën, heeft onlangs bekendgemaakt dat Damian Marshall en Varun Mathur toetreden tot het bestuursteam. Marshall en Mathur hebben tezamen 25 jaar ervaring bij Hallstar en hebben allebei gediend als Algemeen Directeur sinds 2016. Hun promoties tot vicepresident zijn tijdens een vergadering in januari 2018 gefinaliseerd met een stemming onder bestuursleden van Hallstar.

CEO John Paro heeft veel vertrouwen in de nieuwste vicepresidenten van Hallstar. “Als algemeen-directeur van onze twee primaire segmenten hebben Damian en Varun aangetoond te beschikken over leiderschapskwaliteiten, diepgaande kennis en toewijding aan het succes van hun teams.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hallstar
Marie Paro, 312-554-7470
mparo@hallstar.com

Contacts

Hallstar
Marie Paro, 312-554-7470
mparo@hallstar.com