Perago (SIA Group) wint “Payments and Market Infrastructure Provider of the Year”

MILAAN--()--Perago, het Zuid-Afrikaans bedrijf dat volledig in handen is van SIA en zich specialiseert in infrastructuur voor centrale banken, heeft de Payments and Market Infrastructure Provider of the Year Award gewonnen. De prijs wordt uitgereikt door Central Banking, een nieuwssite voor alle centrale banken over de hele wereld.

De prijs, die deel uitmaakt van de “Central Banking Awards 2018”, eert uitmuntendheid in de sector voor centrale banken, een sector die opereert in een steeds verder onderling verbonden economie. Perago kreeg de onderscheiding van een onafhankelijke adviesraad en de redactie van Central Banking, omdat het bedrijf “zijn klantenkring in 2017 heeft vergroot door standaard, maar flexibele real-time bruto-vereveningssystemen (RTGS) aan te bieden, die tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van de meest geavanceerde centrale banken ter wereld.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SIA
Filippo Fantasia - Valentina Piana
Tel. +39 02.6084.2833/2334
pressoffice@sia.eu

Contacts

SIA
Filippo Fantasia - Valentina Piana
Tel. +39 02.6084.2833/2334
pressoffice@sia.eu