Calvin Klein, Inc. kondigt de wereldwijde reclamecampagne voor Calvin Klein Underwear en Calvin Klein Jeans voor voorjaar/zomer 2018 aan

Campagne onder leiding van Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner

CALVIN KLEIN, INC. ANNOUNCES THE SPRING/SUMMER 2018 Campaign Led by Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner and Kylie Jenner

NEW YORK--()--Calvin Klein, Inc., een volledige dochteronderneming van PVH Corp. [NYSE:PVH], heeft vandaag haar nieuwe multimediale reclamecampagne voor CALVIN KLEIN UNDERWEAR en CALVIN KLEIN JEANS aangekondigd. De campagne vertegenwoordigt de nieuwste iteratie van de evolutie in de wereldwijd erkende oproep tot actie #MYCALVINS van het CALVIN KLEIN-merk: Our Family. #MYCALVINS.

Aan het nieuwste hoofdstuk van deze nieuwe campagne, vastgelegd door de fotograaf Willy Vanderperre, doen de zussen Kim Kardashian West, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner en Kylie Jenner mee. De zussen worden getoond terwijl ze verschillende stijlen CALVIN KLEIN UNDERWEAR dragen die nu verkrijgbaar zijn in de winkel en online, waaronder CALVIN KLEIN Modern Cotton en het nieuwe CALVIN KLEIN Body-assortiment. Bovendien zijn bepaalde leden van de familie te zien in de hoofdstijlen van CALVIN KLEIN JEANS , evenals in looks uit de CALVIN KLEIN JEANS-voorjaarscollectie van 2018.

De familie staat centraal in het ontwikkelde #MYCALVINS-concept, een weergave van eenheid tussen sterke individuen, verder benadrukt door de symboliek van de traditionele Amerikaanse quilt. Deze campagne legt deze banden vast en brengt verschillende manieren tot leven waarop we zowel door bloed verbonden als kunstmatig ontstane families kunnen inspireren om met elkaar in contact te komen en de dingen te vieren die ons verenigen.

Deze lancering markeert het recentste moment van de uitrol van de nieuwe Our Family. #MYCALVINS-campagne, met een reeks campagnelanceringen die van start gingen in november 2017 met Solange, Kelela, Dev Hynes, Caroline Polachek en Adam Bainbridge van Kindness, evenals A$AP Rocky, A$AP Ferg, A$AP Nast, A$AP Twelvyy, A$AP Ant, A$AP Lou en A$AP J. Scott van A$AP Mob, en meest recentelijk met Kaia en Presley Gerber. De campagne loopt het hele voorjaarsseizoen van 2018 en het talent dat wordt getoond vertegenwoordigt de overbrugging van verschillende generaties op stilistisch, muzikaal en cultureel gebied. Ze zullen hun verhalen tot leven brengen als 'Our Family,' met familie en gemeenschap in het epicentrum van het gesprek.

CALVIN KLEIN blijft een bovenal digitale, maatschappelijk gedreven mentaliteit omarmen bij het overbrengen van het Our Family. #MYCALVINS-verhaal binnen alle consumentgerichte kanalen. Met meer dan 100 miljoen vertoningen in de digitale en sociale ruimte, verspreid over 12 landen wereldwijd, en met grote billboards met een hoge impact in verschillende belangrijke markten, is de #MYCALVINS-campagne opgezet om te zorgen voor magnetische consumentenbetrokkenheid onder alle soorten volgers van het CALVIN KLEIN-merk.

CALVIN KLEIN is een wereldwijd lifestylemerk dat symbool staat voor gedurfde, progressieve idealen en een verleidelijke esthetiek. We proberen ons publiek in vervoering te brengen en te inspireren met behulp van provocerende beelden en opvallende ontwerpen om de zintuigen te prikkelen.

Het bedrijf werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakenpartner Barry Schwartz. We hebben onze reputatie opgebouwd als een leider in de Amerikaanse mode door middel van onze zuivere esthetiek en innovatieve ontwerpen. De wereldwijde retailverkoop van de merkproducten van CALVIN KLEIN overschreed $ 8 miljard in 2016 en de producten werden gedistribueerd in meer dan 110 landen. CALVIN KLEIN heeft wereldwijd meer dan 10.000 medewerkers. Wij werden in 2003 verworven door PVH Corp.

Met een geschiedenis die meer dan 135 jaar teruggaat, heeft PVH uitmuntend werk verricht bij het laten groeien van merken en bedrijven met een rijk Amerikaans erfgoed, en werd het zo een van de grootste kledingbedrijven ter wereld. We hebben meer dan 35.000 medewerkers die actief zijn in meer dan 40 landen, met een jaarlijkse omzet van meer dan $ 8 miljard. We zijn de eigenaar van de iconische merken CALVIN KLEIN, TOMMY HILFIGER, Van Heusen, IZOD, ARROW, Speedo*, Warner’s en Olga, alsook het digitaal gerichte merk voor intieme kledingstukken True & Co., en verkopen een verscheidenheid van goederen onder deze en andere nationaal en internationaal bekende merken die we in beheer of gelicentieerd hebben.

*Het merk Speedo is tot in het oneindige gelicentieerd voor Noord-Amerika en het Caribisch gebied van Speedo International, Limited.

# # #

BEELDEIGENAAR: © 2018 Willy Vanderperre

CAMPAGNEVIDEO (:30 SEC) VOOR WEERGAVE: https://youtu.be/90CCjgX0n20

CAMPAGNEVIDEO (:30 SEC) VOOR INVOEGING:
<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/90CCjgX0n20" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

 

SOCIALE MEDIA:

facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein;

 

youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; instagram.com/calvinklein;

 

pinterest.com/calvinklein

 

snapchat: calvinklein

 

calvinklein.com/mycalvins

 

OUR FAMILY. #MYCALVINS

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Calvin Klein, Inc.
Jessica Jenkins, 212 292 9435
Director, Public Relations
jessicajenkins@ck.com
of
Jacqueline Giusti, 212 292 9749
Coordinator, Corporate Communications
jacquelinegiusti@ck.com

Contacts

Calvin Klein, Inc.
Jessica Jenkins, 212 292 9435
Director, Public Relations
jessicajenkins@ck.com
of
Jacqueline Giusti, 212 292 9749
Coordinator, Corporate Communications
jacquelinegiusti@ck.com