SymBio Pharmaceuticals: start Fase 1 van klinisch onderzoek naar oraal in te nemen TREAKISYM® tegen groeiende solide tumoren

TOKIO--()--SymBio Pharmaceuticals Limited (Headquarters: Tokyo, “SymBio”) (JASDAQ: 4582) heeft vandaag bekendgemaakt te zijn begonnen met Fase 1 van zijn onderzoek in Japan naar oraal in te nemen TREAKISYM® als behandeling van patiënten met solide tumoren.

SymBio heeft goedkeuring voor TREAKISYM®-injecties, die al worden ingezet voor de behandeling van drie indicaties van kwaadaardig lymfoom (eerstelijns en teruggekeerd/blijvend non-Hodgkins B-cellymfoom en mantelcellymfoom en chronische lymfatische leukemie). Fase 1 is een onderzoek naar de juiste dosis, het doseringsschema, de verdraagbaarheid en veiligheid van oraal in te nemen TREAKISYM®, omdat dit een nieuwe formulering is. Daarnaast bekijken onderzoekers voor welke soorten tumoren de behandeling veelbelovend is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SymBio Pharmaceuticals Limited
Investor Relations
Tel: +81 (0)3 5472 1125

Contacts

SymBio Pharmaceuticals Limited
Investor Relations
Tel: +81 (0)3 5472 1125