Společnost Almundo vybrala firmu NEORIS jako strategického partnera pro projekt digitální transformace

Buenos Aires/Miami (USA)--()--Společnost Almundo, internetová cestovní kancelář se sídlem v Argentině, zastoupená v Brazílii, Kolumbii a Mexiku, oznámila, že uzavřela smlouvu se společností NEORIS, konzultační firmou v oblasti digitálních technologií, aby dohlížela na projekt digitální transformace.

Společnost NEORIS byla vybrána jako strategický partner, který by měl pomoci společnosti Almundo při zavádění systému SAP (S/4HANA) v celém regionu. Nejprve otevře pobočku v Brazílii, kde zahájí provoz začátkem letošního roku a poté bude systém zavádět i v dalších zemích, kde má zastoupení.

SAP S/4HANA je systém řízení podnikových zdrojů v reálném čase v digitálním prostoru. SAP HANA je postaven na pokročilé in-memory platformě a nabízí personalizované a uživatelsky přívětivé prostředí v aplikaci SAP Fiori. Lze ho zapojit v cloudu nebo přímo na místě, SAP S/4HANA podporuje okamžitý přínos na všech liniích podnikání, bez ohledu na velikost výrobního závodu nebo firmy.

"Máme velkou radost z této nové iniciativy a jsme velmi rádi, že jsme vybrali tak uznávaného partnera, jakým je společnost NEORIS, abychom zahájili naši cestu digitální transformace," řekl generální ředitel společnosti Almuno Paco Vives.

"Náš projekt se společností Almundo je dosud jedním z největších v tomto regionu a k našemu neustále se rozšiřujícímu portfoliu přibyl důležitý klient. Chceme poděkovat a vyjádřit uznání týmu, který tuto spolupráci umožnil," komentovala Fernanda Alvarezová, obchodní ředitelka společnosti NEORIS.

O společnosti Almundo:

Společnost Almundo, využívající různé kanály, se zaměřuje na cestovní ruch. Má zastoupení v Argentině, Mexiku, Kolumbii a Brazílii. Své služby nabízí prostřednictvím internetu ve více než 70 pobočkách s osobním přístupem a prostřednictvím kontaktního centra s nejlepšími finančními a diferencovanými službami, včetně věrnostního klubu.

Hlavním akcionářem společnosti Almundo je skupina IBEROSTAR Group, španělský hotelový řetězec světového renomé v oblasti dovolenkové turistiky.

O společnosti NEORIS:

NEORIS je přední světová poradenská společnost, která odhaluje obchodní potenciál a podporuje digitální inovace. Prostřednictvím holistické, škálovatelné a udržitelné transformace orientované na zákazníka rozvíjí společnost NEORIS technologické znalosti, lidi a design s cílem vytvořit kritický most spojující starší technologie s novými digitálními řešeními. Společnost NEORIS má sídlo v Miami na Floridě a síť globálních poskytovatelských center, designových studií a provozů v USA, Evropě, Latinské Americe, Africe, na Blízkém východě a v Asii.

Další informace naleznete na http://www.neoris.com/usa/home/, nebo na Facebooku nebo Twitter @NEORIS.

Původní zprávu si můžete prohlédnout na stránkách businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20180118005926/en/

NEORIS
Kontakt pro média: