Calvin Klein, Inc. kondigt de nieuwste wereldwijde advertentiecampagne voor Calvin Klein Jeans aan

Nieuw hoofdstuk in de campagne onder leiding van zus en broer Kaia en Presley Gerber

Calvin Klein Jeans New #MYCALVINS Global Ad Campaign Features Model Siblings Kaia Gerber and Presley Gerber

NEW YORK--()--Calvin Klein, Inc., een volledige dochteronderneming van PVH Corp. [NYSE: PVH], heeft vandaag zijn nieuwe wereldwijde multimedia advertentiecampagne voor CALVIN KLEIN JEANS aangekondigd. De campagne vormt de nieuwste episode in de evolutie van de wereldberoemde hashtag #MYCALVINS van het merk CALVIN KLEIN: Our Family. #MYCALVINS.

Deze nieuwe episode van de campagne, van beelden voorzien door fotograaf Willy Vanderperre, is opgezet rond zus en broer Kaia Gerber en Presley Gerber. De modellen zijn uitgedost in de core-stijlen van CALVIN KLEIN JEANS die op dit moment online en in de winkel verkrijgbaar zijn.

Bij het verder ontwikkelde #MYCALVINS-concept staat het gezin centraal als toonbeeld van eenheid tussen sterke individuen, verder benadrukt door de symboliek van de traditionele Amerikaanse lappendeken. Deze campagne vat deze banden samen en brengt de verschillende manieren tot leven waarop we familieleden - door geboorte of door het lot samengebracht - tot eendracht kunnen inspireren, en zet de dingen die onze eenheid versterken in de schijnwerpers.

Deze lancering vormt de nieuwste episode in de evolutie van de nieuwe campagne Our Family. #MYCALVINS als voortzetting van een reeks campagnes die in november 2017 in gang werd gezet met Solange, Kelela, Dev Hynes, Caroline Polachek en Adam Bainbridge van Kindness, alsmede A$AP Rocky, A$AP Ferg, A$AP Nast, A$AP Twelvyy, A$AP Ant, A$AP Lou en A$AP J. Scott van A$AP Mob. De campagne loopt tot het einde van het seizoen Voorjaar 2018, en het talent dat centraal staat in de campagne vertegenwoordigt de overbrugging van meerdere generaties – stilistisch, muzikaal en cultureel. Hun verhaal wordt tot leven gebracht als “Our Family”, met het gezin en de gemeenschap in het epicenter van het gesprek.

De campagne Our Family. #MYCALVINS omarmt een allereerst digitale, sociaal gedreven mindset voor het uitdragen van de evolutie van de succesvolle campagne #MYCALVINS die oorspronkelijk in 2014 van start ging. De campagne #MYCALVINS bouwt voort op de behoefte van trendsetters en bestaande consumenten aan zelfexpressie, en borduurt maximaal voort op het culturele fenomeen ‘selfie’ en het virale delen van afbeeldingen. Dankzij speciale digitale ondersteuning in 12 landen en buitenactiviteiten met een hoge impact in een aantal sleutelmarkten, zal het initiatief Our Family. #MYCALVINS een wereldwijd publiek bereiken.

Over Calvin Klein

CALVIN KLEIN is een wereldwijd lifestylemerk dat symbool staat voor gedurfde, progressieve idealen en een verleidelijke esthetiek. We proberen ons publiek in vervoering te brengen en te inspireren met behulp van provocerende beelden en opvallende ontwerpen om de zintuigen te prikkelen.

Het bedrijf werd opgericht in 1968 door Calvin Klein en zijn zakenpartner Barry Schwartz. We hebben onze reputatie opgebouwd als een leider in de Amerikaanse mode door middel van onze zuivere esthetiek en innovatieve ontwerpen. De wereldwijde retailverkoop van de merkproducten van CALVIN KLEIN overschreed $ 8 miljard in 2016 en de producten werden gedistribueerd in meer dan 110 landen. CALVIN KLEIN heeft wereldwijd meer dan 10.000 medewerkers. Wij werden in 2003 verworven door PVH Corp.

Over PVH Corp.

In de meer dan 135 jaar van haar bestaan heeft PVH uitgeblonken op het gebied van het laten groeien van merken en ondernemingen met een rijke Amerikaanse traditie en is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste kledingondernemingen ter wereld. We werken met 35.000 associates die actief zijn in meer dan 40 landen, met een omzet van meer dan $8 miljard. We zijn eigenaar van de iconische merken CALVIN KLEIN, TOMMY HILFIGER, Van Heusen, IZOD, ARROW, Speedo*, Warner’s en Olga, alsmede het voornamelijk online opererende ondergoedmerk True & Co., en we brengen een verscheidenheid aan goederen op de markt onder deze en andere nationaal en internationaal bekende merken, zowel van onszelf als onder licentie.

*Het merk Speedo is tot in het oneindige gelicentieerd voor Noord-Amerika en het Caribisch gebied van Speedo International, Limited.

# # #

REDACTIE:

   

CALVIN KLEIN JEANS

           
 

FOTO'S:

© 2018 Willy Vanderperre

 

SOCIALE MEDIA:

facebook.com/calvinklein; calvinklein.tumblr.com; google.com/+calvinklein;
youtube.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; instagram.com/calvinklein;
pinterest.com/calvinklein

 

snapchat: calvinklein

brand handle: @calvinklein

#MYCALVINS

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Calvin Klein, Inc.
Rod Manley, 212-292-9795
EVP, Global Communications
rodmanley@ck.com
of
Jacqueline Giusti, 212-292-9749
Coördinator, Corporate Communications
jacquelinegiusti@ck.com

Contacts

Calvin Klein, Inc.
Rod Manley, 212-292-9795
EVP, Global Communications
rodmanley@ck.com
of
Jacqueline Giusti, 212-292-9749
Coördinator, Corporate Communications
jacquelinegiusti@ck.com