In het kader van het vierde jaarlijkse Forum for Promoting Peace in Muslim Societies

kondigen de Verenigde naties een samenwerking aan ter promotie van religieus onderwijs

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten--()--Ondersecretaris-generaal Adama Dieng van de Verenigde Naties, speciaal adviseur voor de preventie van genocide, kondigt aan dat de VN en het Forum for Promoting Peace in Muslim Societies gezamenlijk tien onderzoeksworkshops organiseren. Deze workshops zijn bedoeld ter bevordering van religieus onderwijs in de Islamitische wereld.

Diens laat weten dat de overeenkomst is gesloten na een reeks bijeenkomsten met zijne excellentie sjeik Abdallah bin Bayyah, voorzitter van het Forum for Promoting Peace in Muslim Societies. De twee partijen bespraken een mogelijke samenwerking voor de bevordering van religieus onderwijs via brede academische programma’s. Uiteindelijk kwamen ze overeen tien workshops te organiseren. Details daarvan worden later bekendgemaakt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Forum for Promoting Peace in Muslim Societies
Amani Mohammed, 00971503366878
Media Office
media@peacems.com

Contacts

Forum for Promoting Peace in Muslim Societies
Amani Mohammed, 00971503366878
Media Office
media@peacems.com