Loxam neemt Swan Plant Hire over

PARIJS--()--Loxam Group ('Loxam') is verheugd om aan te kondigen dat ze het Ierse verhuurbedrijf voor bouwapparatuur Swan Plant Hire ('Swan') heeft overgenomen van de oprichtende particuliere aandeelhouders.

Swan werd meer dan 45 jaar geleden opgericht en heeft twee vestigingen in Dublin. Het bedrijf heeft een loyale en goed gediversifieerde klantenportefeuille ontwikkeld, evenals een sterke expertise in algemene verhuur van materieel.

Gérard Déprez, President van Loxam, verklaarde: “Door deze overname kan Loxam in aanvulling op haar merk Loxam Access haar positie in de regio Dublin versterken en het aanbod van apparatuur diversifiëren en vervolledigen. Het doet ons genoegen onze voetafdruk uit te breiden in dit dynamische land waar Loxam al 18 jaar een materieelverhuurbedrijf exploiteert, en we verwelkomen de medewerkers van Swan graag bij Loxam. We kijken ernaar uit om samen te werken”.

Brian Connolly, Managing Director, voegde hieraan toe: “We zijn ervan overtuigd dat de overname van Swan door Loxam een geweldige kans biedt voor onze werknemers om zich te voegen bij de Europese marktleider in de materieelverhuurindustrie. Wij vertrouwen erop dat Swan door deze overname kan profiteren van de expertise en wereldwijde groeivooruitzichten van Loxam. We zullen de verdere ontwikkeling van Swan met interesse blijven volgen”.

Over Loxam:
LOXAM is het toonaangevende materieelverhuurbedrijf in Europa met een niet-geauditeerde pro forma geconsolideerde omzet van € 1.330 miljoen in 2016 en ongeveer 7.200 werknemers. Het netwerk van LOXAM van meer dan 725 vestigingen strekt zich uit over 13 landen in Europa (Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, België, Zwitserland, Spanje, Portugal, Italië, Luxemburg, Nederland, Denemarken en Noorwegen) en ook in het Midden-Oosten, Marokko en Brazilië.
Meer informatie: www.loxam.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de pers van LOXAM
Yannick Duvergé, tel.: 01 71 70 38 38
yannick@relationpresse.com
www.delprat-relationpresse.com

Contacts

Contactpersoon voor de pers van LOXAM
Yannick Duvergé, tel.: 01 71 70 38 38
yannick@relationpresse.com
www.delprat-relationpresse.com