94% van CSPs zijn van plan om Cloud RAN in hun 5G te implementeren

Ruim vijftig belangrijke communicatie service providers (CSP’s) over de hele wereld zijn ondervraagd

RICHARDSON, Texas--()--Mavenir, dat zich toelegt op versnelde netwerktransformatie en een nieuwe benadering van de netwerkeconomie voor providers van communicatieservices, kondigt de resultaten aan van een nieuwe wereldwijde enquête onder 5G-operators. De enquête, zojuist voltooid door Heavy Reading in november 2017, onthult belangrijke nieuwe bevindingen met betrekking tot de ontwikkelings- en implementatieplannen van 5G van meer dan vijftig belangrijke Communicatie Service Providers (CSP’s) over de hele wereld.

Een van de belangrijkste uitkomsten was dat CSP’s, voor het overgrote deel – 94% gecombineerd – antwoordden dat ze van plan waren om de cloud-RAN-architectuur in hun 5G-netwerken geheel of gedeeltelijk te implementeren. Gabriel Brown, Principal Analyst bij Heavy Reading, zegt hierover: “Ons onderzoek toont sterke steun voor Cloud RAN als de 5G-implementatiearchitectuur. Dit geeft aan dat de architectuur breed zal worden toegepast als operators geavanceerde 4G- en 5G-netwerken zullen inzetten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mavenir
Maryvonne Tubb
pr@mavenir.com
of
Loren Guertin
mavenir@matternow.com
of
Hannah Locke
mavenir@hotwirePR.com

Contacts

Mavenir
Maryvonne Tubb
pr@mavenir.com
of
Loren Guertin
mavenir@matternow.com
of
Hannah Locke
mavenir@hotwirePR.com