Maina Bhaman wordt partner bij Sofinnova Partners

PARIJS--()--Sofinnova Partners, een leidende Life Sciences-venture capital-onderneming gericht op Europa, heeft Maina Bhaman aangesteld als partner.

Maina Bhaman komt naar Sofinnova Partners met een lange staat van dienst als succesvolle investeerder in de gezondheidszorg. Voordat zij toetrad, was zij vanaf 2006 directeur van Healthcare Investment bij Touchstone Innovations (voorheen Imperial Innovations) in Londen (VK). Zij heeft vele investeringen beheerd of medebeheerd en zat in de raad van bestuur van een aantal Britse biotechbedrijven, zoals Autifony, Cellmedica, Psioxus Therapeutics, Pulmocide, Topivert Pharma, Puridify (verkocht aan GE), Thiakis (verkocht aan Wyeth) en Respivert (verkocht aan J & J). Eerder werkte ze in de R & D-teams van verschillende Britse en Amerikaanse biotech-bedrijven, waaronder Celltech, Oxford Glyco Sciences, Chimeric Therapies en GeneMedicine. Maina heeft een BSc van de University of Texas in Austin (Verenigde Staten) en een MBA van de Imperial Business School in Londen (Verenigd Koninkrijk).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
SOFINNOVA PARTNERS
Anne REIN, Tel: +33 6 03 35 92 05

@: anne.rein@strategiesimage.com
www.sofinnova.fr

Contacts

Media
SOFINNOVA PARTNERS
Anne REIN, Tel: +33 6 03 35 92 05

@: anne.rein@strategiesimage.com
www.sofinnova.fr