HARMAN, JBL en Frontier Silicon breiden samenwerking voor smart audio uit

LONDEN--()--Frontier Silicon, een toonaangevende leverancier van digitale audiotechnologie, maakt bekend dat een van ’s werelds grootste producenten van audiosystemen en boxen, HARMAN, het platform Minuet Smart Audio van Frontier heeft geselecteerd voor de aansturing van draadloze speakers uit de serie JBL Control Xstream. Dit is het nieuwste project uit een reeks samenwerkingen die in 2013 begon.

De JBL Control Xstream-speakers met ingebouwde Chromecast en Spotify Connect leveren uiterst nauwkeurig gesyncte draadloze stereo- en multiroomcapaciteiten. De speakers ondersteunen ook playback van audio in 24-bit/96kHz HD, als garantie voor kwalitatief hoogstaande audio. De speakers worden verkocht als set en liggen naar verwachting deze maand in de winkel voor 499 dollar.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Frontier Silicon
Prem Rajalingham
Chief Commercial Officer
Email: press@frontier-silicon.com
Tel: +44 207 391 0630
Web: www.frontier-silicon.com

Release Summary

Frontier Silicon, announces that HARMAN, has chosen Frontier’s Minuet Smart Audio platform to power the new JBL Control Xstream wireless speakers.

Contacts

Frontier Silicon
Prem Rajalingham
Chief Commercial Officer
Email: press@frontier-silicon.com
Tel: +44 207 391 0630
Web: www.frontier-silicon.com