Desktop Metal breidt uit in Europa met technologie voor metalen 3D-prints

The Studio System is the only end-to-end solution for metal 3D printing. The printer, debinder and furnace were designed together, making it possible for precise control of the entire workflow. (Photo: Desktop Metal)

BURLINGTON, Mass.--()--Desktop Metal, het bedrijf dat zich toelegt op 3D-printtechnologie voor metaal voor ingenieurs en producenten, heeft vandaag bekendgemaakt dat het pre-orders van bedrijven uit Europa aanneemt voor zijn Studio System™ , een systeem voor 3D-printen met metaal. De bekendmaking volgt op gigantische interesse onder producenten en strategische partners die Desktop Metal wereldwijd signaleert.

“In onze visie stellen we 3D-printsystemen van Desktop Metal overal ter wereld beschikbaar aan ingenieurs en producenten”, zei Ric Fulop, CEO en medeoprichter van Desktop Metal. “We maken plannen om onze technologie voor metalen 3D-prints internationaal aan te bieden en versnellen onze productie, om te voldoen aan de wereldwijde vraag naar ons Studio System, en later voor ons Production System. Door samen te werken met wederverkopers van hoog niveau zijn onze 3D-printsystemen sneller verkrijgbaar voor iedereen die de voordelen van snel ontwikkelde prototypes en massaproductie van metalen onderdelen willen verwezenlijken. We verheugen ons erop te zien wat de volgende stap in maakprocessen wordt, nadat we deze nieuwe landen aan onze landschap hebben toegevoegd.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Desktop Metal, Inc.
Lynda McKinney, 00-1-978-224-1282
Head of Communications
Lyndamckinney@desktopmetal.com

Contacts

Desktop Metal, Inc.
Lynda McKinney, 00-1-978-224-1282
Head of Communications
Lyndamckinney@desktopmetal.com