Enevate presenteert technologie die accu voor elektrische voertuigen binnen vijf minuten oplaadt

Silicium-dominante Li-ion-technologie voldoet aan vereisten auto-industrie op vlak van energiedichtheid, bereik en kosten

De extreem snel ladende, silicium-dominante Li-ion accu-technologie van Enevate zorgt ervoor dat EV-accu’s in 5 minuten kunnen worden opgeladen. Vervolgens kan er tot 390 km mee worden gereden. (Afbeelding: Business Wire)

IRVINE, Calif.--()--Enevate Corporation, een bedrijf in lithium-ion-accu’s, heeft vandaag zijn technologie HD-Energy® voor elektrische voertuigen. De technologie maakt het mogelijk accu’s extreem snel op te laden, binnen 5 minuten met een hoge energiedichtheid en lange rijafstanden, tot wel 240 mijl (390 kilometer) – of een afstand van 50 mijl (80 kilometer) na een oplaadtijd van 60 seconden. De snelle oplaadtijd overtreft alle andere Li-ion-technologieën die op dit moment beschikbaar zijn, maar voldoet tegelijkertijd aan vereisten uit de auto-industrie in termen van energiedichtheid, bereik en kosten. Enevate biedt fabrikanten van accu’s en elektrische voertuigen licenties aan voor de technologie HD-Energy®, waarin silicium dominant is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

On behalf of Enevate
Lynn Lewis, 480.775.8880
media@enevate.com

Contacts

On behalf of Enevate
Lynn Lewis, 480.775.8880
media@enevate.com