LEGO® Education brengt STEAM-onderwijs naar kleuterscholen

Nieuwe LEGO® Education STEAM Park speelt in op natuurlijk nieuwsgierigheid van kleuters naar wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde door middel van eindeloze veelzijdigheid, creativiteit en leren door middel van spel

Loading media player...

Welcome to LEGO® Education STEAM Park

BILLUND, Denemarken--()--LEGO® Education heeft vandaag haar nieuwe voorschoolse onderwijsoplossing STEAM Park bekendgemaakt die ontwikkeld is om de natuurlijke nieuwsgierigheid van kleuters naar wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde (STEAM) te bevorderen. Kinderen werken in groepen van zes met LEGO DUPLO®-stenen om een pretpark te bouwen met attracties die zijn ontworpen om hen te helpen tandwielen en hellingen te ontdekken, te experimenteren en met vallen en opstaan vertrouwen te krijgen.

“We zijn verheugd om onze nieuwe LEGO Education STEAM Park-oplossing aan te bieden in een tijd waarin het belangrijker dan ooit is dat jonge kinderen ontdekken wat mogelijk is via wetenschap, technologie, techniek, kunst en wiskunde,” aldus Esben Stærk Jørgensen, president van LEGO Education. “STEAM Park helpt kinderen de vormende 21e eeuwse vaardigheden onder de knie te krijgen, waaronder probleemoplossing, samenwerking, creativiteit en kritisch denken die nodig zijn om hen te helpen succes te hebben op alle vakgebieden tijdens hun opleiding. We weten ook dat de voorspelling is dat STEAM-banen alleen al in het volgende decennium bijna tweemaal zoveel gaan groeien als de andere baansectoren, waardoor het nu leren van deze vaardigheden ertoe bij zal dragen dat alle kinderen voorbereid worden op de banen van morgen.”

De nieuwe set gaat vergezeld van de LEGO Education STEAM Park Teacher Guide. Deze bevat acht STEAM-gerichte lessen gemaakt met inzichten uit het recentste onderzoek naar STEAM in voorschools onderwijs en de richtlijnen voor wetenschap, wiskunde en technologie van de National Association for the Education of Young Children. De Pinterest-pagina van LEGO Education biedt ook een verzameling creatieve en speelse voorschoolse STEAM-activiteiten.

LEGO Education STEAM Park is vandaag of in de komende weken verkrijgbaar in de hele wereld. Ga naar LEGOEducation.com/preschool of neem contact op met uw lokale LEGO Education-distributeur voor meer informatie.

Over LEGO Education

LEGO Education biedt speelse leerervaringen en onderwijsoplossingen op basis van het LEGO-systeem van stenen, curriculumgerelateerd materiaal en fysieke en digitale bronnen voor de kleuterschool, basisschool, middelbare school en buitenschool. Met de oplossingen en middelen van LEGO Education kunnen alle studenten succesvol zijn door hen aan te moedigen om actieve, samenwerkende leerlingen te worden, vaardigheden op te bouwen voor toekomstige uitdagingen en een positieve mentaliteit ten aanzien van het leren te ontwikkelen. Meer informatie op LEGOeducation.com.

LEGO, het LEGO-logo en DUPLO zijn handelsmerken en/of auteursrechten van de LEGO Group. ©2017 The LEGO Group. Alle rechten voorbehouden.

LEGO, the LEGO logo and DUPLO are trademarks /and or copyrights of the LEGO Group. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

LEGO Education
Kari Sherrodd, +1 860-835-6510
kari.sherrodd@lego.com

Contacts

LEGO Education
Kari Sherrodd, +1 860-835-6510
kari.sherrodd@lego.com