SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.: derdekwartaalcijfers 2017

LUXEMBURG--()--We kondigen met blijdschap onze conference call aan om de resultaten van het derde kwartaal van 2017 van SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l. te presenteren.

Datum: Donderdag, 9 november 2017

Tijdstip: 15.00 CET / 14.00 GMT / 9.00 EST

Informatie over de call wordt gegeven via onze beveiligde site. Wilt u toegang tot het gesprek? Neem dan contact op met investor.relations@sig.biz.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.
Jessica Spence
investor.relations@sig.biz

Contacts

SIG Combibloc Group Holdings S.à r.l.
Jessica Spence
investor.relations@sig.biz