Rapport GSMA besteedt aandacht aan impact belastingen op mobiele connectiviteit in Latijns-Amerika

Verlagen van excessieve belastingen voor mobiele sector bevordert connectiviteit, economische groei, investeringen en fiscale stabiliteit

GSMA Report Highlights Impact of Taxation on Mobile Connectivity in Latin America (Photo: Business Wire)

BOGOTÁ, Colombia--()--De GSMA heeft vandaag de resultaten van zijn nieuwste rapport gepresenteerd: ‘Taxing Mobile Connectivity in Latin America: A review of mobile sector taxation and its impact on digital inclusion’. Het rapport geeft een overzicht van belastingen op en kosten van mobiele dienstverlening en hun impact op de betaalbaarheid van mobiele communicatie en investeringen in Latijns-Amerika. Hoewel het rapport erkent dat overheden balans moeten aanbrengen tussen de concurrerende doelstellingen van inkomstenmaximalisatie en groei, verkent dit onderzoek de wijze waarop belastingen voor de mobiele branche de betaalbaarheidsbarrière verhogen, wat digitale insluiting in de regio ondermijnt. Ook komt aan bod hoe onzekere en complexe belastingregimes netwerkproviders belemmeren bij de uitrol van infrastructuur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
GSMA

Mauro Accurso
+5491132519811
maccurso@gsma.com
of
Clare Fenny, +44 20 7067 0749
CFenny@webershandwick.com
of
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com

Contacts

Media:
GSMA

Mauro Accurso
+5491132519811
maccurso@gsma.com
of
Clare Fenny, +44 20 7067 0749
CFenny@webershandwick.com
of
GSMA Press Office
pressoffice@gsma.com