Westinghouse benoemt Dan Sumner tot Chief Financial Officer

PITTSBURGH--()--Westinghouse Electric Company heeft vandaag bekendgemaakt dat Dan Sumner benoemd is tot Chief Financial Officer door de Raad van Bestuur van Westinghouse. Hij was sinds mei 2017 werkzaam als fungerend Chief Financial Officer.

Dan is tijdens onze gehele Chapter 11 procedure een waardevol lid van het leiderschapsteam geweest,” aldus José Emeterio Gutiérrez, President en Chief Executive Officer. “Ik ben ervan overtuigd dat hij erin zal blijven slagen om onze financiële gezondheid te herstellen gedurende de strategische overgang van het bedrijf.”

In oktober 2016 werd Sumner, die 36 jaar oud is, benoemd tot Vice President Finance met verantwoordelijkheid voor wereldwijde Product Line & Region Finance, Financial Planning & Analysis, Corporate Accounting en Global Shared Services. Hij had eerder gediend als Westinghouse's Chief Compliance Officer en Director Corporate Audit. Sumner heeft bijgedragen aan de opbouw van Westinghouse's wereldwijde corporate audit- en Sarbanes-Oxley-programma's en heeft een belangrijke rol gespeeld bij diverse strategische initiatieven sinds hij in 2010 tot het bedrijf toetrad.

Sumner heeft een Bachelor of Science-diploma in bedrijfsvoering van Grove City College. Hij studeerde af aan de Katz School of Business van de universiteit van Pittsburgh met een Masters of Business Administration (MBA), met een specialisatie in bedrijfsfinanciën en -strategie. Daarnaast behaalde Sumner uitvoeringscertificaten van Stanford University en het Massachusetts Institute of Technology, gericht op leiderschap en strategische besluitvorming en risicobeheer. Dan, zijn vrouw Alissa en hun vier kinderen zullen blijven wonen in het gebied Pittsburgh.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Westinghouse Electric Company
Sarah Cassella, +1 412-374-4744
Manager, External Communications
cassels@westinghouse.com

Contacts

Westinghouse Electric Company
Sarah Cassella, +1 412-374-4744
Manager, External Communications
cassels@westinghouse.com