Cooper Zeon CS8 gekozen als originele uitrusting op nieuwe Volkswagen T-Roc voor Europa

The high performance Cooper Zeon CS8 passenger car tire has been selected as original equipment on the new Volkswagen T-Roc compact SUV. (Photo: Business Wire)

FINDLAY, Ohio--()--Cooper Tire heeft vandaag bekendgemaakt dat haar superieure Cooper Zeon CS8 personenautoband in maat 205/60R16 92V gekozen is als originele uitrusting (OE) op de nieuwe Volkswagen T-Roc compacte SUV, verkocht in heel Europa. De T-Roc wordt geproduceerd in de Autoeuropa-fabriek van Volkswagen in Palmela, Portugal. Dit is de eerste Cooper-band die in een specificatie is opgenomen als OE-montage voor Volkswagen.

“We zijn verheugd om te worden geassocieerd met de nieuwe boeiende toevoeging aan de compacte SUV-categorie van Volkswagen met de Cooper Zeon CS8-band," aldus Glenn Arbaugh, Director, Global OE Light Vehicle Business & Strategy van Cooper. “Ons wereldwijde OE-ontwikkelingsteam, gevestigd in de Verenigde Staten, heeft uitgebreid samengewerkt met Volkswagen om een band te ontwikkelen die op unieke wijze past bij de stijlvolle en brandstofzuinige T-Roc cross-over. De Cooper Zeon CS8 heeft een uitzonderlijke grip op nat wegdek, met een A-rating voor de functie op het EU-bandetiket, en is daarnaast toch brandstofzuinig en biedt superieur en geluidsarm vervoer.”

Over Cooper Tire & Rubber Company

Cooper Tire & Rubber Company (NYSE: CTB) is de moedermaatschappij van een wereldwijde familie van bedrijven die gespecialiseerd is in het ontwerp, de productie, marketing en verkoop van banden voor personenauto's en lichte vrachtwagens. Cooper en haar dochterondernemingen verkopen ook banden voor middelgrote vrachtwagens en motoren, en racebanden. Het hoofdkantoor van Cooper is gevestigd in Findlay, Ohio, met productie-, verkoop-, distributie-, technische- en ontwerpactiviteiten binnen haar familie van bedrijven gevestigd in meer dan een dozijn landen over de hele wereld. Ga voor meer informatie over Cooper naar www.coopertire.com, www.facebook.com/coopertire of www.twitter.com/coopertire.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cooper Tire & Rubber Company
Anne Roman, 419-429-7189
alroman@coopertire.com

Contacts

Cooper Tire & Rubber Company
Anne Roman, 419-429-7189
alroman@coopertire.com