DocsCorp vervangt Workshare bij Nederlands advocatenkantoor Dirkzwager terwijl momentum in de regio voor het bedrijf voortgezet wordt

Dirkzwager, een van de top 20 juridische dienstverleners in Nederland, is overgeschakeld van Workshare naar DocsCorp na uitgebreid onderzoek door de belangrijkste gebruikers

LONDEN & AMSTERDAM--()--DocsCorp heeft vandaag aangekondigd dat haar producten die van Workshare hebben vervangen bij Dirkzwager, het grootste advocaten- en notariskantoor buiten de Randstad in Nederland. De verkoop komt vlak na andere belangrijke verwisselingen van Workshare in de BeNeLux voor DocsCorp, waaronder prominente kantoren Stibbe en Lexence. De implementatie is onlangs afgerond en de verkoop van alle drie producten werd eerder dit jaar afgerond.

Als onderdeel van de verkoop zijn de tool voor het opschonen van metadata cleanDocs en PDF-applicatie pdfDocs ondernemingsbreed ingezet en nu beschikbaar voor alle gebruikers bij Dirkzwager. Daarnaast zal compareDocs worden gebruikt voor workflows voor documentvergelijking binnen de gehele onderneming.

De verhuizing naar DocsCorp komt na uitgebreide producttests binnen de IT-afdeling van Dirkzwager en bij geselecteerde gebruikers van andere afdelingen. DocsCorp werd gekozen vanwege zijn out-of-the-box integratie met het bestaande documentmanagementsysteem (DMS) van het bedrijf. pdfDocs, in tegenstelling tot andere PDF-applicaties, creëert ook PDF/A-regelgevingsbestanden die Nederlandse rechtbanken vereisen als onderdeel van het elektronische indieningsproces.

Vincent Verploegen, hoofd IT bij Dirkzwager stelde, “De DocsCorp-suite met DMS-integratie heeft het gemakkelijk voor ons gemaakt om te voldoen aan de nieuwe Nederlandse digitale procesvoeringsvereisten en biedt ons alle nodige tools voor ons bedrijf.”

Ben Mitchell, Vice President EMEA bij DocsCorp, verklaarde, “We zijn erg verheugd om Dirkzwager te mogen verwelkomen in de DocsCorp-klantenkring en kijken uit naar onze voortgezette werkzaamheden samen. Het evaluatieproject bij Dirkzwager verliep zeer soepel, wat een bewijs is van de aanzienlijke investering die we hebben gedaan om de inzetbaarheid van onze oplossingen te verbeteren.”

Over DocsCorp
DocsCorp ontwerpt gebruiksvriendelijke software en diensten voor documentprofessionals die gebruik maken van enterprise content management systemen. Wij bieden oplossingen voor metadataverwijdering, documentverwerking, PDF-manipulatie en documentvergelijking. DocsCorp is een wereldwijd merk met klanten gevestigd in Amerika, Europa, Azië/Pacific en daarbuiten. Meer informatie is te vinden op docscorp.com of volg ons op LinkedIn, Twitter, Facebook en blog.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Noord-Amerika & EMEA
Burke & Company
Christy Burke, (00 1) 917-261-2845
President
cburke@burke-company.com
of
Azië/Pacific
DocsCorp
Anna Biala, +61 (0) 2 8270 8500
Marketing Manager
anna.biala@docscorp.com

Contacts

Media
Noord-Amerika & EMEA
Burke & Company
Christy Burke, (00 1) 917-261-2845
President
cburke@burke-company.com
of
Azië/Pacific
DocsCorp
Anna Biala, +61 (0) 2 8270 8500
Marketing Manager
anna.biala@docscorp.com